berita

Foto : Raja Farah Bergambar Dengan Harimau Belang

September 20th, 2013 | by Ai
Lensa Insta

Raja Farah

Sudah lama wajah manis, Raja Farah tidak menghiasi kaca televisyen tempatan kan? Ke mana agaknya pelakon itu menghilang?

Kalau nak tahu, Ahad lalu Raja Farah baru sahaja diterbangkan ke Manila, Filipina bagi mengikuti penggambaran program terbaru terbitan Astro berjudul Rasa Halal Antarabangsa yang bakal disiarkan di saluran Astro Oasis tidak lama lagi.

Menurut Raja Farah, tujuan utamanya ke negara tersebut adalah untuk mencari menu masakan halal untuk dikongsikan bersama penonton dan sepanjang berada di Filipina, pelakon tersebut bukan sekadar menikmati sajian makanan yang enak, malah turut berpeluang melawat tempat-tempat menarik sekitar Manila.

Raja Farah 2

Raja Farah beranikan diri bergambar dengan Pak Belang

Melihat foto-foto yang dikongsikan oleh Farah, OHBULAN! merasa begitu kagum dan respek kepada pelakon tersebut apabila melihat keberaniannya bergambar dengan harimau belang.

Tindakan berani Farah itu turut mendapat pujian daripada segelintir pengikut laman sosialnya dan tidak kurang juga ada yang menasihati pelakon tersebut agar berhati-hati dengan haiwan berkenaan, bimbang jika berlaku insiden yang tidak diingini.

Amboi, tengok gambar di atas. Siap duduk satu kandang dengan Pak Belang lagi. Mesti harimau itu jantan kan? Sebab itu baik semacam je dengan Farah.

Apa pun, untuk semua peminat yang rindukan wajah ayu Raja Farah, jom layan beberapa foto menarik pelakon tersebut sepanjang berada di Manila selepas ini.

Kredit Foto : Instagram Raja Farah

SKIP THIS AD ×