berita

Foto: Wawa Zainal Mula Kongsi Wajah Anak

October 16th, 2013 | by Ai
Lensa Insta

PC Aeril Zafrel & Wawa Zainal-27

Sejak kisah perkahwinan senyap-senyap antara Wawa Zainal dan Aeril Zafrel mendapat perhatian umum, nampaknya baru kini pasangan itu berani mendedahkan foto anak mereka untuk tatapan peminat.

Artikel berkaitan:

Bagi yang terlepas pandang, semalam Wawa ada berkongsi wajah comel anak sulungnya yang diberi nama Ahmad Fakharuddin Attar di laman Instagram.

Screen Shot 2013-10-15 at 22.02.51

Screen Shot 2013-10-15 at 21.44.46

Tindakannya itu telah menarik perhatian ramai peminat yang sememangnya menanti untuk melihat wajah bayi lelaki tersebut.

Walaupun gambar berkenaan diambil dari sudut tepi, namun kecomelan si kecil cukup terserlah dengan hidung mancung dan kulit cerah yang diwarisi dari kedua ibu bapanya.

Untuk pengetahuan anda, tiga hari lepas juga Aeril ada berkongsi foto anaknya namun sekadar gambar tangan sahaja yang didedahkan. Foto tersebut disertakan dengan caption yang berbunyi begini:

Screen Shot 2013-10-15 at 22.04.56

Ya bunayya (wahai anakku) engkau dari #cintahalal aby & Ummiy

Ianya barangkali ditujukan buat sesetengah pihak yang mempertikaikan status anak mereka sebelum ini. Apapun segala-galanya telah terbukti, semoga kebahagiaan mereka sekeluarga terus berkekalan tanpa sebarang kontroversi lagi.

SKIP THIS AD ×