berita

Gadis Luah Rasa Cinta, Plot Twist Di Penghujungnya Buat Netizen Sebak & Berendam Air Mata

June 27th, 2018 | by faris
Kini Trending

Rezeki, jodoh, ajal maut segalanya terletak di tangan Tuhan. Sebagai manusia kita hanya mampu merancang, namun semuanya tertakluk kepada perancangan Allah yang lebih besar.

Seorang gadis meluahkan perasaan kepada seorang jejaka yang juga rakan baiknya. Namun, luahan yang disangka biasa dibuat pasangan bercinta itu akhirnya ternyata membuatkan netizen sebak di penghujungnya.

Pengakuan yang tak terluah

Gadis berkenaan yang menggunakan nama Yeppocactus di Twitter membuat pengakuan dan luahan terbuka kepada rakannya yang dianggap istimewa di hatinya. Tidak tahu-menahu soal game, gadis ini belajar soal gaming untuk menarik perhatian rakannya itu sebelum bertukar menjadi hobi.

Belanja game untuk kawan

‘Aku tak nak kau lapar, Zal’

Kawan susah senang bersama

‘Kau sumber kekuatan aku nak kurus’

‘Ada ruang istimewa dalam hati aku untuk kau’

Rehat secukupnya, Khasrul Haizal

Rakannya itu, Khasrul Haizal rupanya merupakan salah seorang mangsa kemalangan maut yang turut mengorbankan adiknya Khasrul Ikhwan serta pemandu Toyota Hilux, Chua Jyh Shyong.

Siasatan awal mendapati kejadian berlaku apabila treler membawa muatan kertas dari arah Kuala Lumpur ke Kuantan hilang kawalan dan memasuki laluan bertentangan.

Treler berkenaan merempuh Proton Exora dinaiki Khasrul sekeluarga dan Toyota Hilux hingga menyebabkan dua beradik itu serta Jyh Shyong maut di akibat tersepit di tempat duduk masing-masing.

Sumber: Yeppocactus, Harian Metro

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×