berita

Gambar Separa Bogel Zul Ariffin Jadi Bualan Netizen..Seksi Ke Tak?

March 25th, 2016 | by Mastura
Kini Trending

zul arifin

Alamak! apa yang kecoh-kecoh ni, la patut la dah macam kena histeria nampak kesadoan pelakon lelaki popular Malaysia ni rupanya. Baru-baru ni sebuah majalah telah mengeluarkan naskah bulanan mereka.

Kali ini mereka menampilkan Zul Ariffin sebagai muka hadapan majalah mereka dan apa yang buat gadis-gadis meroyan dekat laman sosial ni, korang pun mungkin akan rasa benda yang sama.

Ada pula yang geliScreen Shot 2016-03-25 at 12.46.10 PM

Screen Shot 2016-03-25 at 3.03.23 PM

Screen Shot 2016-03-25 at 12.47.59 PM

Screen Shot 2016-03-25 at 12.47.18 PM

Screen Shot 2016-03-25 at 3.03.33 PM

Editing terlampau ke? macam tak je

Screen Shot 2016-03-25 at 12.46.58 PM

Screen Shot 2016-03-25 at 12.50.15 PM

Screen Shot 2016-03-25 at 12.51.48 PM

Apa pun kome dari netizen, kami harap semua buat bersabar ye. Itu memang Zul Ariffin dan dia telah berusaha dapatkan susuk tubuh yang macam tu. So jangan simpan dalam hati kalau korang ada satu pack je.

Kalau nak komen sudut editing, sebenarnya memang kalau semua depan kulit majalah gambar semua edit bagi nampak cantik. Tujuannya nak tarik minta pembaca, kalau tak menarik confirmla tak ada orang nak beli betul tak? Sama dengan konsep nak beli kek majlis, mesti korang nak tengok yang cantik-cantik je kan.

So kami bukan nak kecam mana-mana komentar tetapi sokonglah perkara yang betul saje ye. #janganbikinsuhubumimeningkat

Sumber: Facebook Rizal Hakimm

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×