berita

Gosip: Selebriti Terkenal Bercinta Dengan Kerabat Negara Pengeluar Minyak

June 3rd, 2014 | by Ai
Isu & Kontroversi

 

ad303_love_3482171164_39e0e41ecc_o

Pssst..ada gosip ni. Ha, mesti korang semua nak tahu tentang siapa kan? Kalau sebut nama pelakon dan model wanita ini, pasti ramai yang kenal. Maklumlah, bukan saja cantik, berbakat, berpengaruh pula tu.

Al-kisahnya, baru-baru ini, kami sempat bertemu dengan seorang teman, borak punya borak, tiba-tiba rakan ini bertanya ada tak kami dengar gosip terbaru mengenai seorang selebriti wanita ini.

Dengar-dengarnya, selebriti cantik manis ini dikatakan sedang bercinta dengan seorang jejaka. Menariknya, pasangannya itu bukan calang-calang orangnya dan dia merupakan salah seorang kerabat diraja dari seberang.

Holding-Hands

Apa lagi, meloponglah mulut kami dengar. Bukannya apa, kami jadi pelik sebab selebriti ini dengarnya sudah ada kekasih hati walaupun sehingga kini masih belum mengakui dakwaan tersebut.

Seingat kami, ini bukanlah kali pertama selebriti wanita ini dikaitkan dengan kerabat, malah, sebelum ini satu Malaysia dah tahu status percintaannya dengan seorang VVIP.

Jika benar gosip yang kami dengar ini, harap-harap jodoh selebriti itu kali ini berkekalan hingga ke jinjang pelamin.

Apapun, kami masih dalam usaha menyelidik lagi akan kebenaran cerita ini. Iyalah, kadang-kadang tak semua cerita yang kita dengar itu betul. Sebab tulah kita panggil gosip, ye tak?

P/S: Masa kecil-kecil dulu ada juga berangan nak kahwin dengan anak raja :P

SKIP THIS AD ×