berita

Guys, F&N SEASONS Nak Taja Percutian Mewah Korang Ke Maldives & Cherating Ni! Biar Betul?

July 29th, 2019 | by Epul
Sponsored Post

Panas betul cuaca sekarang ni kan? Belum pukul 12 tengahari pun, bahang tu terasa betul dekat kulit. Rasa macam nak berendam dalam kolam 2-3 jam baru lega. Tapi kalau fikir balik, berendam pun yang lega cuma panas badan, tekak yang dahaga ni macam mana pulak?

Minumlah air banyak-banyak! Kalau boleh, keluar rumah tu bawa air siap-siap. Nak lagi fresh, minum air yang menyegarkan seperti minuman yang dihasilkan daripada ekstrak buah dan sebagainya…

Cakap pasal minuman yang memberi kesegaran ni, korang tau tak F&N Teh SEASONS ada keluarkan dua variasi baru dan korang boleh menang hadiah berupa percutian mewah ke Maldives untuk 2 orang! Wow!

Sertai peraduan JOM SEASONS & korang berpeluang bercuti ke Maldives & Cherating!

Macam yang admin cakap tadi, sempena memperkenalkan dua variasi baru minuman F&N Teh SEASONS ni, mereka mengadakan peraduan ‘JOM SEASONS‘ dari 1 Julai hingga 15 September 2019 yang menawarkan hadiah lumayan seperti:-

  • Hadiah Utama x 1 : 4H3M Pakej Overwater Suite ClubMed Kani Maldives berserta penerbangan untuk 2 orang
  • Hadiah Istimewa x 4 : 4H3M Pakej ClubMed Cherating dan wang tunai RM500 untuk 2 orang
  • Hadiah Saguhati x 100 : Sepasang Ipanema Trendy Flip Flop

Fuh, bukan biasa-biasa hadiah utama dengan hadiah istimewa tu! Tak senang duduk admin dibuatnya! Menarik betul kan? Admin pun macam nak join peraduan ni. Tapi macam mana eh? Mudah je, macam ni caranya…

  1. Beli 2 (dua) unit mana-mana variasi minuman F&N Teh SEASONS 380ml/1L ATAU tin F&N Teh SEASONS 300ml sepanjang tempoh peraduan
  2. Jawab soalan ini – “Apple Pomegranate dan Watermelon Lychee adalah perisa BARU F&N Teh SEASONS” (BETUL/SALAH)
  3. WhatsApp resit pembelian ke 012-909 8806 berserta butiran: SEASONS, Nama, NRIC, Jawapan (Contoh: SEASONS, Fara Nadia, 830411102020, Betul)
  4. Simpan resit asal untuk tujuan pengesahan sekiranya korang dipilih sebagai pemenang
  5. Doublekan penyertaan korang dengan membeli variasi baru F&N Teh SEASONS Apple Pomegranate atau Watermelon Lychee dalam satu resit. Yay!

* Peraduan ini sah untuk semua variasi minuman F&N Teh SEASONS termasuk Apple Pomegranate dan Watermelon Lychee

Gabungan dua buah untuk setiap variasi baru

Tengah-tengah holiday dengan cuaca panas tu, apa kata hilangkan dahaga dan hidratkan badan korang dengan dua variasi baru minuman F&N Teh SEASONS iaitu Watermelon Lychee dan Apple Pomegranate! Eh, ada dua buah dalam satu minuman? Biar betul?

Ya, betul. F&N Teh SEASONS Watermelon Lychee dan Apple Pomegranate yang terbaru ini menawarkan manfaat dua buah dalam satu minuman. Kasi ‘kick‘ sikit badan korang yang lemau tu supaya segar!

Selain menggabungkan ekstrak dua buah dalam satu minuman, F&N Teh SEASONS Watermelon Lychee dan Apple Pomegranate ini juga merupakan pilihan terbaik kerana memberikan rasa yang menakjubkan untuk kesegaran yang ‘lebih sihat’ biarpun ‘kurang gula’.

Tak percaya? Untuk pengetahuan korang, F&N Teh SEASONS Watermelon Lychee dan Apple Pomegranate mengandungi Antioksidan (Polyphenols) secara semulajadi, rendah kandungan gula (<5.0g gula/100ml) dan tiada pewarna serta perisa tambahan. Bagusnya!

Selain pembelian di hyper/super/minimarket, resit pembelian minuman F&N Teh SEASONS secara online di portal online yang disahkan oleh pihak F&N Teh SEASONS juga boleh digunakan untuk menyertai peraduan ini tau!

Apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang keemasan ni guys! Klik SINI untuk membeli F&N Teh SEASONS Watermelon Lychee dan Apple Pomegranate secara online dan seterusnya menyertai peraduan ‘JOM SEASONS‘ ni.

Untuk terma dan syarat penuh peraduan ‘JOM SEASONS‘ ni, layari Facebook SEASONS MALAYSIA dan laman web F&NGood luck korang!

The following two tabs change content below.

Epul

Sponsored Content Champion at REV Asia
Jangan follow akaun Twitter & Instagram saya kat tepi ni.

SKIP THIS AD ×