berita

I Harap, I Mati Dulu – Video Cinta Yana Samsudin & Fadzil Zahari

February 15th, 2015 | by Ai
Kini Trending

Screen Shot 2015-02-15 at 13.55.20

Maafkan kami kerana tak boleh move on lagi dari perkahwinan Yana Samsudin & Fadzil Zahari. Diorang berdua ni nampak secocok dan sweet sangat.

Kalau tadi kami dah kongsikan foto-foto sekitar majlis persandingan mereka, meh tengok pula video touching pasangan pengantin baru ini.

Paling mengharukan bila sampai part Fadzil pesan pada Yana supaya menjadi isteri yang mendengar kata. Yana pula berharap dia mati dulu sebelum Fadzil kerana tak sanggup kehilangan orang yang disayangi. Haish, mata berhabuk aih. Korang tengoklah sendiri.

Kredit: CST Production

SKIP THIS AD ×