berita

Hijabster : Lilitan Kesantunan Dengan Gaya Yang Mempersonakan!

September 4th, 2012 | by Ai
Kini Trending

Hana Tajima Simpson atau dikenali sebagai Hana Tajima merupakan satu nama besar yang tidak asing lagi di kalangan semua pemakai tudung. Stailista cara lilitan tudung yang dilakukan Hana Tajima memberi impak besar kepada fesyen kini. Manakan tidak, lilitan tersebut menyerlahkan imej kelainan kepada personaliti si pemakai. Selain menyerlahkan keayuan si gadis, ianya juga mengetengahkan unsur kesopanan yang tinggi dalam bergaya.

Bertudung bukanlah penghalang seseorang daripada untuk terus bergaya. Walaupun hanya bergaya dengan seluar, pasti si cantik bakal tampil menawan dengan lilitan tudung yang lain daripada yang lain.

Bagi si cantik manis yang ingin mengekalkan imej kesantunan, seluar kembang berwarna cerah dipadankan dengan kemeja-T putih bersama kemeja lengan panjang ala-ala’ jean’s mampu menyerlahkan personaliti anda. Penggunaan tudung daripada warna coklat dengan sedikit lilitan yang unik mampu menaikkan seri imej si pemakai tudung.

Penggunaan ‘dress’ labuh pasti menjadi pilihan utama si pemakai tatkala ingin berketerampilan mempersonakan di majlis-majlis glamor. Kemanisan dan keayuan pasti menjadi aura penting yang ingin ditonjolkan oleh para pemakai.

Bagi si pemakai yang inginkan keterampilan lain daripada yang lain, ‘dress’ labuh daripada rona gelap dengan sedikit gabungan jaket berbulu menyerlahkan personaliti elegan pada setiap langkahan yang dibuat. Kombinasi lilitan tudung daripada rona warna ceria mampu memberikan kontra warna kepada si pemakai untuk menonjolkan aura semangat si gadis.

Gaya ke kuliah? Mungkin ini mampu memberi inspirasi kepada si pemakai untuk bergaya ke kuliah bersama lilitan tudung yang stailista disamping memudahkan setiap pergerakkan yang dilakukan. Rona hitam pasti menjadi pilihan tatkala bergaya, ini kerana rona tersebut mampu dipadankan dengan setiap helaian baju yang digayakan.

Penggayaan tudung ala-ala anak tudung ini digayakan dengan sehelai baju polos berwarna merah jambu yang turut dikombinasikan dengan kemeja lengan panjang kotak-kotak daripada warna kelabu. Rona senada antara tudung dan seluar mampu memberikan imej segar kepada si pemakai.

Tips Penjagaan Rambut

Rambut putus berlaku apabila anda menyikat rambut yang kusut. Jadi apabila tiada kusut, tiadalah yang putus.

SKIP THIS AD ×