berita

Hikmah Dugaan Dipecat DS Najib Razak, 4 Foto Muhyiddin Yassin Luang Masa Bersama Cucu Buat Kami Terharu

August 4th, 2015 | by Ash Nordin
Kini Trending

TSmy

Sebelum ini rakyat telah digemparkan dengan berita rombakan kabinet, dan paling mengejutkan rakyat ialah perlucutan jawatan Tan Sri Muhyiddin Yassin sebagai Timbalan Perdana Menteri.

Artikel Berkaitan : 5 Sebab Rakyat Rasa Pelik Kenapa Muhyiddin Yassin Ditendang Kabinet

Ramai yang sedih dan terkilan dengan berita tersebut termasuk anaknya sendiri Najwa Mahiaddin yang meluahkan terkilannya di laman Twitter minggu lepas.

Walaubagaimanapun, tadi lelaki ini ada kongsikan beberapa keping foto kegembiraan Tan Sri Muhyiddin Yassin yang buatkan kami rasa terharu selepas beliau menghadapi cabaran besar dalam hidupnya.

Spend More Time With His Grandchildren With Full Of Happiness And Joy

TSMY1 TSMY2
Sebagai seorang ahli politik, mesti sentiasa sibuk dan agak sukar untuk meluangkan masa bersama keluarga.

Namun, lelaki yang dikenali sebagai Adlan Berhan ini menyatakan rasa terharu apabila melihat Tan Sri Muhyiddin Yassin meluangkan masa bersama cucunya dengan penuh kegembiraan .

Hikmah Allah Beri Pada UmatNya Disebalik Setiap Dugaan Yang Dihadapi

TSMY3 TSMY4

Our cousin’s Hari Raya do… He finally got his opportunity to spend more time with his grandchildren with full of happiness and joy… Nikmat dan bukti ada nya hikmah Allah beri pada umatNya disebalik setiap dugaan yang dihadapi..

Selain itu, lelaki ini juga ada kongsikan video tersebut, korang boleh buka di laman facebook kami. Jelas terpancar wajah kegembiraan Tan Sri Muhyiddin Yassin bersama cucunya.

Sumber : Facebook Adlan Berhan

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×