berita

Video : Nak Tahu Gaya Tudung Sweet & Ringkas Ke Majlis Makan Malam? Tengok Sini!

August 25th, 2014 | by Ai
Kini Trending

Screen Shot 2014-08-08 at 6.28.07 PM

Korang perasan tak, kebanyakan wanita bertudung lebih selesa berambut pendek. Alasannya, senang dijaga dan tidak merimaskan.

Tetapi, jauh disudut hati teringin juga nak membela rambut panjang. Betul tak? Kalau korang nak tahu, rambut panjang ni memerlukan penjagaan yang rapi. Tapi, jangan jadikan bertudung sebagai halangan untuk membela rambut tau.

Nah, kami sediakan tip-tips berguna untuk anda:

  • Bangun tidur, gunakan jari untuk menyisir rambut, jangan gunakan sikat.
  • Berus rambut anda selalu.
  • Pastikan rambut kering baru memakai tudung.
  • Peka dengan keadaan sekeliling. Lindungi rambut dari pencemaran.
  • Gunakan syampu rambut yang sesuai. Dalam kes ini, kami sarankan anda menggunakan rangkaian syampu Sunsilk Lively Clean & Fresh.

Haa, kemudian boleh la menggayakan macam-macam jenis teknik bertudung. Senang kan? Sekarang dah tak ada alasan untuk menyimpan rambut panjang. Wah! Seronoknya. Jadi, apakata kali ini anda semua cuba pula style baru gaya tudung untuk dinner yang kami dah sertakan dalam video di bawah.

02Oh ya, kepada semua para hijabista yang mahu memenangi RM20,000 dengan mudah, apa kata anda sertai peraduan yang dianjurkan oleh Sunsilk Lively Clean & Fresh. Tak susah pun, anda hanya perlu kongsikan perjalanan hijab anda bersama Sunsilk serta apa saja aspirasi yang ingin anda capai dengan sekreatif mungkin. Jika bertuah, Sunsilk akan membantu anda mencapai aspirasi tersebut. Jom layari laman Facebook Sunsilk Malaysia untuk maklumat lanjut. Peraduan ini bermula dari 7 Ogos 2014 hingga 14 September 2014. Selamat mencuba!

SKIP THIS AD ×