berita

‘Itu Bukan Saya’ – Foto Bogel Mirip Aeril Zafrel Tersebar

September 17th, 2018 | by Amat
Isu & Kontroversi

Selepas Syafiq Kyle dan anak lelaki Che Ta, kini foto lucah didakwa milik pelakon kacak Aeril Zafrel pula tersebar di media sosial. Foto yang memaparkan individu mirip pelakon ini dikatakan tular di sebuah aplikasi lucah. Ternyata Aeril Zafrel terkejut apabila menerima kiriman ‘panas’ itu dan ini responnya.

Keaiban yang dangkal

Ini gambar penuh yang diberikan seorang wartawan kepada saya dan dikatakan tular dari semalam. Cubaan keji yang cuba mengaitkan saya dengan keaiban yang dangkal ini.
.
Wawollahi Watallohi Wabillahi ITU BUKAN SAYA. Biarlah ALLAH yang memberi balasan pada yang terusan berniat atas fitnah ini.
.
*Note : sunat pun tak lagi yg dlm gambar tu. Maaf TERPAKSA TIDAK BLUR kan apa yang sepatutnya SEBAGAI BUKTI TAK SUNAT tu. HAHA Gambar ini hanya SEMENTARA.

Dinasihatkan JANGAN ZOOM ya!

Saya tidak mahu melatah

Bagaimanapun, Aeril Zafrel sudah mengetahui kewujudan foto panas itu di laman Twitter sejak tahun lalu lagi.

Saya masih waras untuk buat perkara sebegini. Lagi pula untuk apa? Banyak lagi benda lain saya boleh buat. Kalau sekali pandang, individu dalam gambar berkenaan memang mirip saya. Tetapi, hakikatnya dia bukan saya.

Saya tidak mahu melatah sebab memang bukan saya. Tidak ada apa yang perlu ditakuti. Saya anggap ini ‘permainan’ dunia siber masa kini.

Dalam masa sama, saya kasihan dengan individu terbabit. Apa yang tersebar membabitkan aib dirinya. Harap orang lain tidak tambah dosa lagi dengan menyebarkan benda fitnah ini.

Sumber: Aeril Zafrel

SKIP THIS AD ×