berita

Johan Raja Lawak Selamat Jalani Pembedahan ACL

July 16th, 2014 | by Ai
Lensa Insta

Johan

Siapa disini gemar mendengar keletah Johan, Hanif, dan Ray setiap pagi di Era Fm? Mesti korang tercari-cari dimana hilangnya Johan beberapa hari lepas kan?

Hmm, bukan korang je rasa macam tak lengkap bila layan ‘JoHaRa Pagi Era’, kami pun sama. Rupa-rupanya, Johan sedang berehat buat sementara waktu.

Kalau nak tahu, semalam, melalui Instagram miliknya, Johan memberitahu dia telahpun selamat menjalani pembedahan Anterior Cruciate Ligament (ACL) pada lutut sebelah kanan.

jozan

Screen Shot 2014-07-16 at 1.34.11 AM

Korang ingat lagi tak pada awal tahun lepas Johan pernah menjalani pembedahan di lututnya gara-gara ligamen dan miniskusnya koyak 3 hari sebelum Maharaja Lawak Mega?

Haa, kami rasa pembedahan kali ini pun sama seperti yang sebelum ini. Syukurlah Johan selamat dan kami harap Johan akan kembali pulih seperti biasa.

Melalui kapsyen yang ditulis, Johan meminta semua peminatnya supaya mendoakan dia cepat sembuh dan kembali menghangatkan pagi pendengar setia stesen radio tersebut.

Dalam pada itu sempat juga Johan bergurau yang anak-anaknya sekarang mengambil alih tugas untuk menghiburkannya. Hehe macam-macam!

Apapun, team OHBULAN! sentiasa mendoakan kesihatan Johan dan semoga cepat sembuh dan kembali bertugas seperti biasa ya!

Kredit Foto: Instagram Jozlynhanania

SKIP THIS AD ×