berita

Jualan May-Rathon di Reebonz Tawar Hadiah RM4000 Untuk Pembaca OHBULAN!

May 15th, 2014 | by Ai
Make-It-Senang

Screen Shot 2014-05-14 at 1.08.29 PM

Setiap bulan pastinya ada keistimewaan dan tarikh perayaan sendiri tapi ada apa dengan bulan Mei? Jawapannya, ada May-Rathon!

Err apa May-rathon tu? Pertandingan lumba lari? Dah tentulah bukan, May-Rathon adalah sebuah kempen anjuran laman web membeli-belah terkenal, Reebonz yang bakal membuatkan anda rambang mata dengan promosi-promosi dan ganjaran hebat sepanjang bulan ini.

Untuk pengetahuan anda, Reebonz menawarkan lebih daripada 300 barangan berjenama mewah yang dijual dengan diskaun ekstra sebanyak 10% hingga 20%.

Screen Shot 2014-05-11 at 12.55.12

Menariknya lagi, anda mampu berjimat hingga RM1,500 untuk beberapa jenama terkenal seperti Prada, Balenciaga, Ferragamo, Gucci dan banyak lagi!

Tak cukup dengan itu, Reebonz juga akan mengadakan jualan 12 jam istimewa di waktu-waktu tertentu di mana anda berpeluang menikmati tawaran diskaun hingga 42%. Fuhh, menarik kan? Atau, anda boleh muat turun aplikasi Reebonz untuk mengetahui berita dan barangan menarik dimana saja anda berada.

Bagi pembaca OHBULAN! pula, anda juga layak mengambil bahagian dalam pesta membeli-belah ini dan berpeluang memenangi baucar Shopping Spree dari Reebonz bernilai RM4,000 untuk dua orang.

Screen Shot 2014-05-12 at 3.20.21 PM

Caranya mudah sahaja, anda hanya perlu membuat pembelian berjumlah RM1,500 di laman web Reebonz.com dari sekarang hingga 31 Mei 2014.

Ohbulan - Step 1

Masukkan kod “Shopping Spree x Ohbulan” di ruangan Comment dan buat pembayaran sama ada menerusi kredit kad, debit kad atau IPP.

Ohbulan - Step 2-

Kemudian, emailkan penyertaan anda ke [email protected] dan CC kepada rakan yang ingin anda kongsikan keistimewaan ini bersama.

Selepas itu, lengkapkan ayat :Saya ingin memenangi Reebonz Shopping Spree bersama XXX kerana…..“. Sila pastikan ayat anda tidak melebihi 20 patah perkataan. Kesemua pemenang akan menerima kiriman email daripada Reebonz.

Ohbulan-Step3&4-

Jadi, apa tunggu lagi? Selamat membeli-belah dan semoga berjaya!

SKIP THIS AD ×