berita

JYJ’s Junsu Bakal Lancar Single Terbaru Sempena Krismas, “Thank U For”

December 21st, 2012 | by Ai
Kini Trending

Berita gembira ini bakal menggemparkan peminat-peminat JYJ apabila salah seorang ahli kumpulannya, Jaejoong akan melancarkan album solonya pada Januari depan. Junsu sendiri telah mengumumkan tentang khabar itu kepada umum baru-baru ini.

Selain itu, Junsu juga akan mengeluarkan satu single digital pada Krismas ini yang bertajuk “Thank U For”. Single baru ini dicipta khas sempena menyambut perayaan Krismas dan tanda penghargaan kepada peminat-peminatnya.

Menurut agensi JYJ, C-JeS Entertain lagi, single ini akan dikeluarkan pada 24 Disember iaitu sehari sebelum perayaan Krismas. Single “Thank U For” ini adalah hasil ciptaan komposer dan produser terkenal dari Jepun, Shikata.

Dalam masa yang sama, C-JeS Entertainment mengumumkan, “Januari tahun hadapan, Jaejoong akan melancarkan mini album solonya. Kim Ba Da, yang merupakan vokalis dari band lagenda rock  Sinawe juga terlibat di album ini, dan lagu-lagu dalam album ini berkonsepkan rock,” Ujar wakil agensi JYJ.

Sama-samalah kita nantikan kedua-dua single dan album solo dari mereka tidak lama lagi. Pastinya mereka tidak akan menghampakan para peminat-peminat muzik K-pop.

SKIP THIS AD ×