berita

‘Kaki Internet’ Confirm Happy Gila Kalau Dapat 8GB Free Setiap Bulan Seumur Hidup

April 29th, 2016 | by Mastura
Kini Trendy

Hotlink
Hotlink memang sejak dulu sangat perihatin dengan pengguna, bukan saja memberi mesej sosial percuma di mana-mana aplikasi berbual setiap hari tapi juga korang sentiasa akan menikmati sambungan internet mudah alih secara percuma walaupun korang dah kehabisan kuota internet. Hebat tak?

So apa kisah 8GB yang kami nak kongsikan dengan korang ni mesti buat korang tak senang duduk dan yang paling penting ada rahsia di sebalik kehebatan 8GB ni. Jadi dengan 8GB apa yang korang boleh buat? Meh baca ni.

Upload sehingga 26,203 gambar di Instagram

selfie

Berita baik buat korang yang suka upload gambar dekat instagram, kini dengan adanya 8GB korang boleh upload gambar sepuasnya tanpa gagal. Mesti setiap hujung minggu korang banyak aktiviti yang nak dikongsikan dengan member korang.

So kisahnya bila dah ada 8GB ni nanti, drop shipper dekat luar sana boleh tersenyum dengan gembira sebab lepas ni promotion boleh buat kaw kaw !

Layan youtube sambil makan popcorn

eating popcorn

Ceih… Kata hujung minggu kan? So kalau dah tak ada aktiviti yang mengeluarkan peluh nak buat, apa kata korang layan Youtube tengok video-video best. Rahsianya, bila 8GB ni ada korang jangan risau tentang kelajuan sebab dengan kuasa 4G LTE mampu beri korang kegembiraan tahap maksima waktu layan Youtube.

Karaoke guna Smule nyanyi sampai puas hati

ezgif.com-optimize (3)

Satu lagi kisah 8GB ni yang memang penting untuk korang tahu, sebab dengan kuota yang ‘dia‘ bagi tu korang boleh latih suara sampai jadi macam penyanyi profesional. So lepas ni tak perlu bayar lebih untuk karaoke dekat luar yang agak mahal harganya.

Mesti korang suka kan dengan pelan yang memukau ni kan?

Main game online sampai lebam biji matagamegiphy

Meskipun korang bukan kaki online game, percayalah dengan 8GB ni akan buatkan korang mula suka semua tu. Bayangkan yea, korang boleh kalahkan member korang dalam peperangan dengan lancar tanpa tersekat-sekat. Maklum sajalah, pelan ni didatangkan dengan kuasa 4G LTE.

Stream Facebook video dan update status sebanyak mungkinezgif.com-crop

Kalau dulu kuota untuk Facebook pun cepat habis. Baru je nak update status baru dengan upload gambar mula la masuk mesej

“penggunaan internet anda telah mencapai 100%, sila..bla..bla..bla”

Jadinya lepas langganan baru  ni boleh la korang minimalkan mesej-mesej macam tu, dan banyakkan update status dan upload gambar dalam Facebook korang.

Gandakan keseronokkan hujung minggu korang dengan Hotlink Fast

MMS2178 HOTLINK FAST 2.0_CHI(27X26.3)

Inilah kuasa sebenar Hotlink Fast! Dengan menjadikan hujung minggu korang lebih berkualiti dan lebih santai tanpa perlu fikirkan masalah di tempat kerja.

So apa yang korang perlu tahu tentang Hotlink Fast ni? Kini tawaran telah diperhebatkan dengan memberi pelanggan Hotlink Fast 2GB Internet 4G PERCUMA setiap hujung minggu SEUMUR HIDUP! So sebenarnya 8GB sebulan bagi penstriman, perlayaran dan perkongsian pada hujung minggu.

So penggemar internet sekalian! Lepas ni jangan risau, sebab untuk internet bukan hujung minggu pun korang akan ditawarkan Internet PANTAS yang hebat seperti 5GB untuk RM48 sebulan, dan pas prabayar harian yang paling mampu dimiliki pada harga serendah RM3 untuk 1GB. Wah! macam tak percaya pula dengan tawaran ni.

Berita baik buat korang yang tidak boleh hidup tanpa WhatsApp, LINE, WeChat atau FB Messenger, ada juga Chat Sosial Percuma, 24 jam sehari, setiap hari.

Kalau korang nak tau dengan lebih mendalam tentang Hotlink Fast ni, boleh tengok sendiri dekat portal Hotlink dan ada cara tukar pelan untuk yang tak nak tukar nombor telefon bertuah korang tu. Cepat-cepat PERCUMA SEUMUR HIDUP!

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×