berita

Kawalan Pergerakan Bukan Halangan Untuk Korang Miliki Rumah Idaman!

March 31st, 2020 | by Mastura
Shout Out!

Memilih rumah idaman bukanlah perkara yang mudah, semua benda kalau boleh nak perfect. Ada jaringan perhubungan yang baik dan paling penting kawasan perumahan yang selamat.

Memandangkan kita tengah dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), susahlah kalau nak tengok rumah-rumah contoh sebab galeri semuanya tutup. Tapi, korang tak perlu risau lagi sebab Gamuda Land ada penyelesaian terbaik! Korang sekarang boleh beli kediaman impian secara online je di laman web Gamuda Land.

Stay at home & beli rumah idaman korang secara online!

Jangan jadikan arahan untuk duduk di rumah sebagai halangan untuk korang membeli rumah idaman! Gamuda Land menawarkan penyelesaian mudah untuk korang.

Kini, korang boleh layari je laman web Gamuda Land dan pilih rumah idaman. Korang juga akan dibantu oleh pegawai jualan berpengalaman yang akan menjawab segala persoalan dan memberikan penerangan tentang rumah yang ingin dibeli.

Tempah rumah & ganjaran eksklusif menanti korang!

Tau tak jika buat tempahan secara dalam talian, korang boleh menikmati tawaran eksklusif, ganjaran dan paling penting penjimatan berganda. Tapi, semua ni untuk masa yang terhad je tau!

Selain tu, kalau buat tempahan sekarang korang berpeluang bawa pulang pelbagai hadiah best. Contohnya televisyen pintar, telefon pintar berjenama, baucar pelancongan dan banyak lagilah!

Projek perumahan mana yang boleh tempah online?

Haaa.. Mesti korang nak tau projek perumahan mana je yang terlibat. Kalau korang nak tau, projek perumahan Gamuda Land ada hampir di seluruh negara. Korang boleh pilih kawasan mana yang korang nak.  Don’t worry guys! Ini kami senaraikan untuk korang, tinggal pilih je.

Gamuda Cove

Gamuda Gardens

twentyfive.7

Jade Hills

Kundang Estates

HighPark Suites

The Robertson

Horizon Hills

Bukit Bantayan Residences

Patuhi PKP & jom beli rumah!

Memandangkan tempoh kawalan pergerakan dah pun dilanjutkan, korang tolonglah patuhi arahan pihak berkuasa okay. Elakkan daripada keluar rumah kalau tak perlu.

Kalau nak survey rumah idaman, korang boleh layari laman web Gamuda Land pada bila-bila masa di mana saja. Terdapat pegawai jualan yang sentiasa bersedia untuk membantu korang sehinggalah proses tempahan selesai.

Tawaran, ganjaran dan penjimatan ni cuma boleh dinikmati pada tempoh yang terhad je iaitu bermula 24 Mac hingga 24 April 2020. So, jangan lepaskan peluang korang! Untuk maklumat lanjut mengenai tawaran eksklusif dalam talian, log masuk ke Gamuda Land atau hubungi 018 980 1888.

Jom tempah rumah di Gamuda Land secara dalam talian hari ni juga!