berita

Keanggunan Si Putih!

August 21st, 2012 | by Ai
Make-It-Senang

Ringkas tetapi bergaya tatkala menggayakan fesyen daripada warna kesukaan memberi keselesaan kepada si cantik. Gabungan warna yang menarik dapat menyerlahkan personality yang menarik. Putih, sesuai dengan musim panas dimana dengan penggunaan warna putih dapat memantulkan cahaya yang juga melambangkan kesucian dan ketulenan. Penggunaan warna putih juga mempamerkan sikap kesederhanaan seseorang dalam kehidupan seharian. Berikut merupakan pilihan warna putih daripada ohbulan :-

Putih memberikan imej kebersihan dan keanggunan bagi si cantik disampingdapat dipadankan dengan semua rona warna.

Si cantik pasti tampak menawan dengan baju ‘dress’ pendek yang menyerlahkan lagi sifat moral si pemakai. Dengan gabungan beg tangan coklat pastel dan kasut daripada rona warna yang menarik, si gadis pasti mampu menonjolkan aura luar biasanya.

Bagi si gadis yang ingin bergaya seperti ini, disarankan memakai aksesori sederhana untuk tampak lebih sempurna.

Kombinasi menarik daripada dress pendek paras lutut yang mampu mencipta emosi yang bersahaja.

Sesuai bagi si cantik yang mementingkan fesyen samada digayakan di pejabat ataupun pesta-pesta. Dress ini amat sesuai digayakan dengan aksesori tambahan  seperti tali pinggang, kasut, gelang, rantai dan beg bimbit daripada warna gelap.

Penggunaan warna gelap dapat menaikkan warna putih tersebut. Si jelita pasti tampak menarik jika bijak memainkan penggunaan warna.

Musim panas merupakan musim untuk si gadis tampil dengan pakaian yang menarik disamping dapat menyerlahkan aura keringkasan dalam penggayaan.

Bagi anda yang ingin tampil glamor, dress pendek ini amat sesuai digayakan di majlis-majlis tertentu dengan padanan aksesori yang memikat. Sepertimana yang kita ketahui, warna putih ini adalah warna melambangkan keberanian dalam kesopanan.

Jadi, bagi anda yang ingin tampil berani tetapi wujud dengan sifat kesopanan, gabungan dress pendek dengan aksesori beg tangan besar dan kasut tumit tinggi menjadi pelengkap untuk mencipta kesempurnaan diri disamping dengan aksesori yang memukau.

SKIP THIS AD ×