berita

Keek: Gelagat Comel Anak Erra Bakar Biskut

July 31st, 2013 | by Ai
Video Popular

Screen Shot 2013-07-31 at 14.21.01

Sejak kemunculan laman-laman sosial terkini seperti Facebook, Twitter, Instagram, Keek dan sebagainya, dilihat lebih ramai selebriti berkongsi kisah kehidupan mereka bersama peminat dengan lebih terbuka.

Tidak ketinggalan, Erra Fazira juga nampaknya mengaplikasikan laman sosial Keek dengan memuat naik video berkenaan dirinya dan anak.

Terbaru, Erra telah berkongsi tiga buah video yang merakam gelagat comel Aleesya sedang seronok mengadun dan membakar biskut Gingerbread.

Screen Shot 2013-07-31 at 14.22.51

Melalui video-video itu, ramai peminat merasa geram dengan kepetahan Aleesya yang fasih berbahasa Inggeris. Puteri sulung selebriti itu juga dilihat cukup bijak walaupun baru berusia empat tahun.

Meskipun sering dikaitkan dengan pelbagai kontroversi melibatkan isu rumahtangganya, namun ternyata perkara itu tidak menjadi penghalang buat Erra untuk mendidik Aleesya dengan penuh kasih sayang.

Untuk pengetahuan anda, Aleesya atau nama penuhnya Engku Aleesya telah dilahirkan pada 30 Mac 2009 hasil perkahwinan kedua Erra dengan Engku Emran Engku Zainal Abidin.

Bagi yang ingin melihat  kecomelan Aleesya, di sini OHBULAN! sertakan tiga buah video yang dikongsikan oleh Erra Fazira. Semoga terhibur!

SKIP THIS AD ×