berita

Keharuman Marchesa Parfume d’Extase!

August 16th, 2012 | by Ai
Kini Trending

Haruman wangian yang mengasyikkan pasti menjadi rebutan si pencinta wangian. Mana tidak, ianya memberikan kesegaran yang berpanjangan dan melambangkan imej diri. Lebih-lebih lagi, apabila semburan keharuman yang menarik tersebut kekal berpanjangan.

Dengan kombinasi elemen yang mampu membangkitkan emosi, Georgina Chapman dan Keren Craig seorang label fesyen terkenal telah melepaskan aroma yang digelar Marchesa Parfume d’Extase.

Dengan menampilkan ciri-ciri kemewahan, aroma Marchesa Parfume d’Extase didatangkan khas daripada reka bentuk kaca permata yang eksklusif bagi si jelita yang mementingkan glamor.

Aroma yang diwujudkan hasil gabungan Georgina Chapman dan Keren Craig dengan Firmenich’s Master Perfumer, Annie Buzantian mengaplikasikan elemen notes of Iris, Freesia dan Young Violet Leaves, a Heart of Night-Blooming Jasmine, dan a Drydown of Iris Root, Ambrox dan Musk.

Menurut Michael McGeever, pengurus besar strategik perkongsian Sephora, beliau menyatakan wangian Marchesa menepati kategori yang dikehendaki dengan mudah.

Selain dapat memancarkan kewanitaan dan individualiti, wangian tersebut juga menjadi matlamat utama beliau untuk menyediakan pelanggannya dengan  trend dan jenama yang terkini.

Bagi si gadis yang ingin kekal harum dengan semburan wangian, Marchesa PARFUME d’Extase wangian yang amat sesuai disamping memenuhi citarasa kemewahan anda.

SKIP THIS AD ×