berita

Kemaluan Isteri Berdarah Tanpa Henti Selepas ‘Bersama’, Doktor Geleng Kepala Bila Si Suami Mengaku….

June 29th, 2020 | by Amat Larbsib
Kesihatan & Hidup Aktif

Muhammad Izzat merupakan seorang doktor kesihatan wanita dan kehamilan. Dia sering berkongsi pengalaman berdepan dengan ramai pesakit kehamilan dan sakit puan di laman akaun Twitternya. Kali ini, dia berkongsi pula kisah yang jarang berlaku semasa suami dan isteri ‘bersama’.

Darah tak berhenti-henti

Dr Izzat mendapat panggilan telefon kecemasan sekitar jam 3.00 pagi. Kes ini melibatkan pesakit wanita berusia lingkungan 20an dan sudah berkahwin. Pesakit itu bagaimanapun dalam keadaan sedar diri dan masih stabil setelah darah mengalir tak henti-henti dari faraj.

Saya ‘bersama’ dengan suami

Pesakit wanita itu berkongsi cerita yang dia telah ‘bersama’ suaminya pada malam sebelum kejadian. Tetapi kali ini sangat sakit dan tidak dapat dikenalpasti puncanya.

Siap ada darah beku

Doktor terpaksa masukkan speculum ke dalam faraj untuk memeriksa keadaan. Doktor terkejut melihat keadaan tersebut apabila darah memenuhi speculum. Pesakit segera dibawa ke dewan bedah untuk dijahit luka.

Darah macam air paip

Pelik, macam mana ‘bersama’ sampai terkoyak

Setelah diperiksa, terdapat kesan koyakan pada bahagian belakang pangkal rahim. Darah mengalir dari situ. Luka tersebut berjaya dijahit oleh jururawat yang bertugas. Setelah usai, doktor segera berjumpa dengan suami pesakit dan bertanyakan mengenai malam mereka ‘bersama’ itu.

Try cincin pada penis

Apabila ditanya kepada suami pesakit, dia mengakui bahawa telah memakai alat mengekalkan ereksi ketika hubungan intim. Dia juga mengakui memakai alat tersebut buat kali pertama ketika ‘bersama’ isteri.

Sumber: Muhammad Eizat