berita

Kerap Order Air Kurang Manis Kat Mamak? Korang Wajib Cuba Variasi Baru NESCAFÉ Tarik Ini

August 21st, 2019 | by Epul
Sponsored Post

Siapa kat sini selalu order air kurang manis kat mamak? Biasanya, orang yang order air kurang manis ni diorang jaga pengambilan gula atas nasihat doktor. Atau pun saja mintak kurang manis sebab senyuman sendiri dah cukup manis, kahkah! Tak, admin gurau!

Bagi sesetengah pelanggan, diorang suka order air kurang manis sebab tak nak makanan dan minuman sama-sama manis. Yelah, bayangkan korang makan roti susu, minum pulak teh tarik yang manis, memang kembang tekak. Jadi, kena order air kurang manis!

Bagi penggemar air kurang manis, admin ada berita baik untuk korang! Minuman kegemaran rakyat Malaysia keluaran NestleNESCAFÉ Tarik kini memperkenalkan variasi baru iaitu NESCAFÉ Tarik Kurang Manis! Apa yang best dengan variasi baru ni?

Sekarang ada kurang manis!

Selepas tampil dengan NESCAFÉ Tarik dan NESCAFÉ Tarik Kaw sebelum ni, NESCAFÉ sebenarnya dengar permintaan korang yang nak perisa kurang manis buat penggemarnya!

Walaubagaimanapun, kalau korang yang tak suka kandungan gula dikurangkan dalam minuman, jangan risau! Dapatkan NESCAFÉ Tarik Kaw dan NESCAFÉ Tarik. Tak ada siapa judge pun kalau korang suka manis. Lain orang lain citarasa kan?

Jom dapatkan NESCAFÉ Tarik Kurang Manis sekarang!


Tunggu apa lagi? Jom dapatkan dan try sendiri NESCAFÉ Tarik Kurang Manis di kedai berhampiran korang sekarang. Rasai nikmat minum teh tarik kurang manis macam kat mamak tapi lebih sedap daripada biasa!

Untuk maklumat lanjut mengenai NESCAFÉ Tarik Kurang Manis ni, layari Facebook NESCAFÉ Malaysia.

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×