berita

Konsert Christina Perri Malam Ini, Anda Sudah Bersedia?

June 7th, 2012 | by M
Kini Trending

Hari ini OHBULAN HQ diselubungi dengan mood romantik daripada Christina Perri akan lagunya yang berjudul ‘A Thousand Years’. Kenapa ya?

Sebabnya, Christina Perri akan melangsungkan konsert buat pertama kalinya di bumi Malaysia pada malam ini bermula pukul 8:30 malam di KL Live, Kuala Lumpur. Kami pasti, dendangan ‘A Thousand Years’ pada malam ini akan menjadi sejarah ikonik buat anda, terutamanya peminat filem Twilight.

Christina Perri bukannya seperti artis rancangan realiti. Tiada bakat, hanya mengharapkan rupa. Sebaliknya, dia dilahirkan dengan ciri-ciri seorang pemuzik serta pencipta lagu berbakat yang mampu mengegarkan dunia hiburan. Antaranya, single ‘Jar Of Hearts’ berjaya merentap hati peminat sehingga mencapai jutaan jualan melalui online sahaja!

Perkembangan terkini pula, kejayaan album pertama berjudul ‘Lovestrong’ membuatkan penyanyi ini begitu teruja untuk bekerja lebih keras demi mengeluarkan album kedua yang dijadualkan keluar pada musim panas 2013.

Kepada anda yang pergi ke konsert Christina Perri malam ini, jangan lupa jeritkan ‘I Love U’!

The following two tabs change content below.

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

SKIP THIS AD ×