berita

Kontena Apa Sesat Tengah Sawah Padi Di Sekinchan Ini? Laa Homestay Ke, Serius Lawa!

March 23rd, 2016 | by Mastura
Travelogue

Padi Box

Wow kalau sebelum ni korang dah terjah kontena-kontena yang dijadikan hotel, rumah dan restoran, apa kata kalau terjah dekat tempat ni sebab kontena yang diubahsuai dibina di tengah-tengah sawah padi lalu dijadikan homestay.

Wah! tak sangka dekorasi tempat ni dah macam ala-ala Fullhouse cuma bukan tepi pantai, hanya di tepi bendang. Jom ushar dalam kontena dia ada apa je.

Warna terang nampak modernScreen Shot 2016-03-23 at 12.55.30 PM

Damai lagi mendamaikanScreen Shot 2016-03-23 at 12.55.39 PM Luas pemandangan jauh hiruk pikuk kota
Screen Shot 2016-03-23 at 12.56.01 PM

Struktur yang moden dan fantasiScreen Shot 2016-03-23 at 12.56.41 PM

Ruang dalam simple tapi ‘meaningful’Screen Shot 2016-03-23 at 12.56.52 PM

Screen Shot 2016-03-23 at 12.57.05 PM

Screen Shot 2016-03-23 at 12.57.27 PM

Screen Shot 2016-03-23 at 12.58.38 PM

Santai dan rileks sambil tengok padiScreen Shot 2016-03-23 at 12.58.15 PM

Screen Shot 2016-03-23 at 12.58.25 PM

Screen Shot 2016-03-23 at 12.55.50 PM

Inovasi anak muda sekarang ni semakin menjadi-jadi dan sangat moden. So korang yang nak short vacay tu boleh la tempah awal-awal sebab takut penuh. Kalau serius jom ushar dekat facebook Sekinchan Padi Box – homestay . Banyak juga aktiviti yang boleh korang cuba, antaranya memancing, berbasikal keliling sawah, dan makan seafood. Eh! jangan pelik pula sebab kawasan ni dekat dengan tepi laut juga.

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×