berita

Kot Bulu Lady Gaga!

August 16th, 2012 | by Ai
Make-It-Senang

Siapa tidak kenal dengan penampilan pelik dan luar biasa seorang selebriti ini. Tampil dengan imej lain daripada yang lain dan sering membuat persembahan yang memukau menjadi identiti dirinya untuk kekal unik dimata peminat-peminatnya.

Terkenal dengan tumit tinggi pelik, kini sekali lagi lady gaga tampil dengan pakaian pelik yang kadang-kadang tidak menepati musim dan cuaca.

Penyanyi yang berusia 26 tahun itu dilihat melangkah dengan penuh bergaya dengan menyarung bungkusan kot bulu sebenar yang besar daripada pereka fesyen Hermes.

Bintang yang aneh ini mengaplikasikan pakaian kot kelabu besar dengan pakaian ‘pinstriped’ sehingga paras pinggul yang hampir mendedahkan seluar dalamnya.

Walaupun ramai pihak tidak menyokong tindakannya menyarung kot berbulu sebenar, selebriti bertubuh kecil ini tidak mengendahkan hal tersebut

Lady Gaga melangkah megah meninggalkan hotel Sofia, Bulgaria dengan membawa haiwan peliharaannya tanpa mempedulikan kritikan tentang penampilan beliau.

Beliau juga melaraskan sekeping gambardi halaman twitternya dimana didalam gambar tersebut kelihatan Lady Gaga memberikan aksi menarik bersama haiwan peliharaanya.

SKIP THIS AD ×