berita

[KUIZ] Jom Uji Sejauh Mana Pengetahuan Korang Tentang Memasak Mi Goreng

September 10th, 2020 | by Epul
Kini Trending

Kalau korang rakyat Malaysia, tipulah kalau korang tak pernah makan Mi Goreng at least sekali seumur hidup sebab ia adalah comfort food untuk kita!

Tak kisah la mengidam nak makan Mi Goreng kat rumah ke, travel ke, Mi Goreng kena padudan sebab itulah kami nak ajak korang try Mi Goreng ni. Dahla mudah, lazat dan cepat, hanya kurang 5 minit – SIAP!

Apa yang lebih menarik adalah setiap orang ada cara unik tersendiri untuk memasak sepaket Mi Goreng. Jadi, rasa pun mesti lain sikit… Tapi, baru-baru admin baru tahu sebenarnya ada panduan untuk memasak sepinggan Mi Goreng!

7 tips

Betul, admin baru belajar dengan pakar Mi Goreng yang mana sebenarnya ada 7 tips untuk memasak Mi Goreng yang sempurna. Korang mesti fikir, “7 tips, biar betul? Admin ni merepek ke buat lawak?”

Mestilah tak! Admin bila cakap bab masak Mi Goreng ni serius, sebab admin sendiri dah cuba 7 tips ni. Percayalah, walaupun admin kata tips ni senang, tapi sebenarnya ia akan mengubah persepsi korang terhadap Mi Goreng. Ada yang korang tau, ada yang tak…

Cuba korang main kuiz kat bawah ni untuk uji berapa banyak tips memasak Mi Goreng yang korang tau dan belajar tips sebenar di penghujung kuiz!

Mencari Mi Goreng yang sempurna? Cuba MAGGI® Mi Goreng hari ini!

Berapa banyak tips memasak Mi Goreng yang korang tahu sebelum main kuiz ni? Adakah korang merupakan sebahagian daripada pakar Mi Goreng? Kalau korang belum sampai di tahap itu, jangan risau! 7 tips mudah tapi bijak ni boleh dikuasai dalam hanya beberapa minit, terus boleh masak Mi Goreng yang sempurna…

Bagaimanapun, ada satu tips terakhir yang admin belum dedahkan…

Pilih MAGGI® Mi Goreng

Tips yang paling penting? Of course admin selalu pilih MAGGI® Mi Goreng. Sebab tak kiralah macam mana korang masak, rasanya tetap sedap! MAGGI® Mi Goreng diperbuat daripada bahan berkualiti istimewa bagi menghasilkan rasa dan aroma yang mengasyikkan untuk rakyat Malaysia.

Mesti korang akan kata “Sah Malaysia!” bila makan MAGGI® Mi Goreng.

MAGGI® Mi Goreng kini boleh didapati dalam dua perisa baru, MAGGI® Mi Goreng Sambal Tumis Bilis dan MAGGI® Mi Goreng Cili ala Kampung. Kedua-duanya boleh didapati di pasaraya, pasar mini, kedai runcit dan kedai rasmi Nestlé di Lazada dan Shopee.

Dapatkan MAGGI® Mi Goreng korang hari ini dan cuba masak dengan mengikut 7 tips daripada pakar Mi Goreng tadi. Siapa tahu, korang akan terus jatuh cinta dengan MAGGI® Mi Goreng selepas korang menyediakan sepinggan Mi Goreng yang sempurna di rumah.

Tinggalkan komen dan bagi tau admin kalau ianya menjadi! Ketahui lebih lanjut mengenai keenakan MAGGI® MiGoreng di SINI.

The following two tabs change content below.

×