berita

[KUIZ] Kalau Korang Jadi Ahli Ninja Turtles, Rasanya Siapa Watak Paling Match Dengan Korang?

May 31st, 2016 | by Mastura
Filem Antarabangsa

TNMT DP

Siapa yang follow cerita TMNT atau nama panjangnya korang panggil Ninja Turtles? Siapa yang follow korang mesti tahu yang setiap watak dalam cerita TMNT ini memang unik kan? Ada yang kelakar, ada yang garang, ada yang suka main-main. Tapi bila bab nak berlawan dengan musuh, memang mereka bersatu!

So katakanlah korang bawak watak TMNT ni, rasa-rasa korang kan mana satu watak yang agak sama dengan diri korang tu? Jawab kuiz ni kalau nak tau…


*Refresh page ni kalau korang nak buat semula kuiz ni

Baru-baru ni kalau korang nak tau, TMNT telah ‘menyerang’ kawasan Pavilion Kuala Lumpur. Jangan terkejut pula sebab diorang cuma tunjukkan aksi-aksi ninja yang sememangnya mengagumkan.

So korang dah tau ke watak siapa yang patut korang bawa saat tengok filem TMNT ni nanti? Meh tengok sikit apa yang berlaku sepanjang mereka dekat Pavilion.

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×