berita

Legakan Sakit Tekak Dengan DifflamAB™, Jangan Biarkan Ia Terus Rosakkan Hari Korang!

October 28th, 2020 | by Epul
Kini Trending

Pejam celik dah bulan September, kejap betul masa berlalu disebabkan Perintah Kawalan Pergerakan daripada bulan Mac kan? Tapi, alhamdulillah sekarang semuanya dah beransur pulih dan kita boleh mula menjalani kehidupan seperti biasa…

Dalam meniti suku terakhir 2020 yang berbaki beberapa hari lagi ni, masih ada banyak cuti panjang yang korang boleh enjoy sebelum tahun 2020 melabuhkan tirai. Pergilah bercuti dengan kawan atau keluarga tengok tempat-tempat menarik dan makan makanan popular sekitar Malaysia!

Tapi sebelum tu, make sure korang buat persiapan diri sebelum terkena sakit tekak! Yelah, bila dah telan macam-macam masa bercuti, ditambah keadaan cuaca yang tak menentu, confirm tekak senang meragam!

DifflamAB™ legakan sakit tekak

Oleh itu, jangan biarkan sakit tekak merosakkan hari korang! Bawalah lozeng ubat DifflamAB™ ke mana-mana kerana ia mampu membunuh bakteria penyebab kegatalan dan melegakan kerongkong kerana ia bertindak sebagai antibakteria.

Dibuktikan secara saintifik mampu melegakan sakit tekak dan jangkitan pada kerongkong,  DifflamAB™ memberikan keselesaan daripada gatal tekak biasa atau tekak kering dengan pantas.

Ini adalah iklan produk ubat

Kalau korang nak tau, menghisap lozeng mampu menghasilkan air liur dengan lebih banyak sekaligus membantu melegakan tekak yang kering, tak sampai 2 minit tekak korang akan lega!

Pilih variasi perisa ikut kegemaran

Menariknya, DifflamAB™ ada 3 variasi perisa iaitu blackcurrant, lemon dan oren. Korang boleh pilih mengikut citarasa korang!

Kalau korang suka makan oren atau apa-apa je makanan atau minuman berperisa oren, pilih DifflamAB Orange Sore Throat Lozenges untuk legakan tekak.

Siapa suka minum air perisa anggur bila lunch time, boleh cuba DifflamAB Blackcurrant Sore Throat Lozenges untuk hilangkan kegatalan pada tekak. Confirm lega lepas lunch hisap DifflamAB kalau sakit tekak!

Perisa ketiga ni, DifflamAB Lemon Sore Throat Lozenge sesuai untuk korang yang suka minum teh o lemon ais. Rasa-rasa kick masam lemon tu memang elok kena kat tekak kalau sakit!

Dapatkan DifflamAB™ hari ini untuk memberi kelegaan segera daripada sakit tekak di kedai berhampiran dan layari laman web DifflamAB™ untuk maklumat lanjut.

Jangan biarkan sakit tekak terus menghalang korang daripada berseronok sepanjang hari!

Maklumat yang diberikan adalah untuk tujuan pendidikan dan komunikasi sahaja dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat perubatan peribadi. Maklumat yang diterbitkan dalam artikel ini tidak bermaksud untuk mengganti atau menambah konsultasi dengan profesional kesihatan mengenai rawatan perubatan pembaca sendiri.

Penafian: Ini iklan produk ubat.
Nombor pendaftaran yang diluluskan: MAL18126010X, MAL18126012X, MAL18126011X
Nombor KKLIU: KKLIU 2627/2020
Maklumat pengiklan:

iNova Pharmaceuticals (Singapore) Pte Ltd
Malaysia Branch (995059-W)
6F-2A, 6th Floor, Tower 4 @ The PFCC,
Jalan Puteri 1/2, Bandar Puteri,
47100 Puchong, Selangor,
Malaysia.
Nombor telefon: 03-86003900

The following two tabs change content below.

×