berita

Lelaki Misteri Tiba-Tiba Mohon Maaf, Sebabnya Buat Dua Gadis Terkedu. Jijiknya!

April 4th, 2018 | by faris
Kini Trending

Bermacam cara digunakan orang sekarang untuk mendapatkan apa yang dihajati. Walaupun cara yang digunakan melampaui batas dan tidak pernah terlintas di fikiran, begitulah hakikat yang perlu kita terima hari ini.

Netizen berkongsi pengalaman disapa dengan orang tidak dikenali di laman sosial dan menggunakan topik yang cukup aneh untuk memulakan perbualan.

Pengakuan berani mati individu tidak dikenali

Seorang gadis mendedahkan mesej diterimanya di DM Instagram daripada seorang individu tidak dikenali. Individu itu meminta maaf kepadanya walaupun mengakui dia mungkin tidak dikenali.

Apa yang mengejutkan adalah lelaki itu mendakwa menggunakan gambar gadis berkenaan untuk melempiaskan nafsu dengan bermasturbasi. Individu itu juga berkali-kali meminta maaf dan berharap gadis itu tidak memarahinya.

Ada mangsa lain rupanya

Rupa-rupanya, modus operandi sama digunakan oleh lelaki tersebut untuk memulakan perbualan dengan seorang lagi gadis seperti didedahkan di laman sosial itu.

You tak marah ke?

Tambah memeranjatkan, disebalik permohonan maaf berkali-kali yang dibuat individu itu, dia juga turut menyertakan gambar kemaluan lelaki dalam perbualan itu.

Lelaki itu fake

Seorang lagi pengguna Twitter pula mendedahkan dia pernah berinteraksi dengan lelaki berkenaan selama beberapa bulan lepas atas alasan yang sama. Dakwanya, lelaki itu menggunakan identiti dan gambar palsu untuk mengganggu gadis di laman sosial.

Sumber: Nazira

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×