berita

Linda Hashim Nafi Beego Bersalah

May 29th, 2013 | by Ai
Isu & Kontroversi

6250534504_08a7f4d520

Ingat lagi tak sebelum ni pelakon dan penyanyi Beego pernah ditangkap khalwat dengan seseorang? Setelah sekian lama, kes perbicaraan itu sampai sekarang masih belum berkesudahan atas sebab-sebab tertentu.

Namun begitu, Linda Hashim, juga seorang pelakon tetap mempertahankan yang bakal suaminya itu bukan lelaki jahat seperti disangka masyarakat.

Bila orang ramai membaca ceritanya ditangkap khalwat, orang fikir dia jahat. Tanpa mengetahui cerita sebenar, orang sudah menghukum dirinya.

Saya, peguam, keluarga, dan kawan-kawannya tahu cerita sebenar, malah saya tidak pernah terfikir dia lelaki jahat.

Menganggap Beego adalah jodohnya, Linda berharap kebenaran akan terserlah satu hari nanti dan berdoa semoga tunangnya menang kes itu.

lida-beego pre wedding(1)

Foto pra-perkahwinan Linda dan Beego

Saya mendoakan agar dia menang dalam kes ini dan orang ramai akan tahu kebenarannya. Memang nasibnya begitu. Kita tidak pernah merancang perkara ini terjadi, namun saya tetap menerima segala ujian yang menimpa.

Di sebalik perbicaraan yang masih berjalan, pasangan ini tetap meneruskan niat mereka untuk berumahtangga dan sedang sibuk mempuat persiapan majlis perkahwinan.

Linda dan Beego khabarnya akan bernikah di sebuah masjid di Wangsa Maju pada 7 Jun ini dan majlis persandingan diadakan pada malam esoknya di Dataran Karyawan Finas, Hulu Klang.

Nampaknya kisah mereka ini macam tak banyak beza dengan cerita khalwat Shahrizal Jaszle kan? Tunang Shahrizal pun boleh menerima apa yang berlaku dengan tenang tapi mereka belum menetapkan tarikh perkahwinan lagi.

Sumber: Berita Harian

SKIP THIS AD ×