berita

“Masih Ada Persamaan Antara Kami”- Kata Zamarul Ketika Beli Cincin Sempena Rujuk Semula Dengan Diana Rafar

May 14th, 2015 | by Ash Nordin
Kini Trending

dianarafarrujukcincin

Semalam kami ada pos satu artikel rasa syukur Diana Rafar, mereka akan rujuk semula. Menurut Berita Harian Online, tarikh yang sepatutnya untuk mereka rujuk adalah 16 Mei ini namun dianjakkan hari ni memandangkan 16 Mei ini jatuh pada hari Sabtu.

Artikel Berkenaan: Berkat Doa Peminat, Diana Rafar Bersyukur Akan Disatukan Semula

Hari ini mereka sah lafaz rujuk! Zamarul Hisham ada upload satu gambar di Instagram yang khas ditujukan untuk Diana Rafar dengan kapsyen romantis dan menyentuh hati kami.

Masih Ada Persamaan Yang Sama Dan Citarasa Yang Sama Diantara Kami

Setiap kali aku ternampak kedai ni,terdetik dihati ‘cantik mcm kat oversea’..dan terdetik nak singgah tapi malu ‘nanti owner kedai tanya zamarul nak beli cincin utk siapa ya??’.. So aku batalkan niat. Sb ye tak ya jugak umur 44tahun selepas 2 kali gagal tak mungkin akan ada yg ketiga..nak ada girlfriend nanti pening kepala nak groom n tune..belum sempat tune kubur panggil mari…itu kata hati kecil aku.. Tapi allah maha besar lagi maha mengetahui tiba2 bila aku tertengok ig SI DIA yg post kedai yg sama.. Terus aku terfikir masih ada persamaan yg sama dan citarasa yg sama diantara kami,hanya doa yg mampu aku kirim pada sang pendengar..dan alhamdulillah hari ini aku dapat berkunjung ketempat yg aku kagum..milik seorang wanita yg sangat humble(dlm gambar) dan alhamdulillah aku pergi bukan dgn org ketiga tapi dgn org yg sama yg pernah menjadi ratu dalam hati aku..syukur allah dan terima kasih pada owner @bainy_golddiamant dan suma followers kerana doa anda menyatukan kami.. #bainygolddiamant#lamanseribusinesspark#shahalam

A photo posted by [email protected] (@zamarulhisham93) on

 

Diana Rafar Upload Gambar Kedai Yang Sama

Bagi kami, Zamarul memang sangat Gentleman, romantik dan seorang lelaki yang bertanggungjawab. Cayalah Zamarul!

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×