berita

[MK Curtain] Showroom Langsir TERBESAR Malaysia Di Nilai 3! Mesti Rambang Mata Punya

November 16th, 2016 | by Mastura
Make-It-Senang

mk-new-dp

Wow! Hebat betul, sebab kini MK Curtain tampil dengan bilik pameran terbesar dan trendy di abad ini. Apa yang trendy sangat tu? Kalau nak tahu kena datang dan tengok.

Matlamat utama dengan adanya bilik pameran ni, mereka nak bantu korang untuk mendapatkan idea dan inspirasi dengan mempamerkan kain langsir yang terkini dan trendy dan merasai sendiri keindahan rekaan dalaman di sana. Ada lagi yang menarik…

Bukan sekadar langsir

a10_watermark

( Rona hitam yang elegent dan tidak lapuk dek zaman )

Wow! tak sangka bermula dengan perniagaan langsir kini MK Curtain bukan lagi hanya menyediakan perkhidmatan dan membekalkan langsir semata-mata sebaliknya MK Curtain juga ada membekalkan blinds, wallpaper , kusyen , perhiasan dalam rumah dan window films.

mk-curtain-im100

 ( Rona warna terang memberi semangat pada ruang )

Berita baik untuk semua, kalau korang pergi ke mana-mana cawangan MK Curtain sekarang ni mereka sedang mengadakan promosi jualan 3D wallpaper yang dijual bermula pada harga RM99 sahaja tau. Designnya sudah semestinya memukau mata.

mk-aeon

Untuk pengetahuan korang, bilik pameran MK Curtain merupakan premis pertama yang menawarkan pelan AEON Easy Payment sehingga 36 bulan.

Matlamat mereka, nak korang semua yang kurang berkemampuan untuk memiliki kain langsir yang berkualiti tinggi dan trendy turut sama mengindahkan ruang dalaman rumah korang tu. Best kan!

Psst..MK Curtain nak buka cawangan dekat IOI Mall Puchong la

mk-curtain-ioi-mall

Wah setelah dinobatkan antara Top 10 of Asia, kini rezeki Dato’ Calvin bertambah sebab nak buka cawangan baru MK Curtain di IOI Mall pulak. Untuk pengetahuan semua cawangan baru ni akan mula beroperasi bermula November ni.

Bila dah buka nanti singgah-singgah la tengok, mana tau tiba-tiba ada happy hour dari MK Curtain.

Door-to-door service?

screen-shot-2016-10-12-at-11-17-14-am

 

Yea betul tu, sekarang ni MK Curtain sudah sedia memberikan perkhidmatan dari pintu ke pintu. So korang pun jimat masa, sebab MK Curtain datang dengan membawa sample yang lengkap.

Kumpulan ni ditugaskan untuk memberikan perkhidmatan  di sekitar Lembah Klang. Lagi syiok bila team ni datang terus ke tempat korang dan membuat ukuran serta korang boleh tahu sebut harga dengan serta merta. So lagi mudah betul tak?

Tahniah! Tersenarai dalam Malaysia Book Of Records

mk-book-of-records

(Memiliki bilik pameran langsir terbesar di Malaysia)

 image2

(Tahniah diucapkan pada Dato’ Calvin Khiu, dinobatkan sebagai The 100 Most Influential Young Entrepreneurs in Malaysia)

Nak kenal juga orang kuat MK Curtain ni kan…

20161005-190-email

(Antara tulang belakang MK Curtain bersama Dato’ Calvin)

mk-dato-calvin

(Aktiviti memilih fabrik langsir yang berkualiti)

screen-shot-2016-11-16-at-11-28-33-am

(Menjadi bualan di dada akhbar juga di media sosial tentang kejayaannya)

Dalam showroom ada taman permainan? Gempak wei!

mk-playground

Sementara korang bershopping dan meneliti idea dan konsep hiasan langsir untuk rumah korang tu, korang boleh je tempatkan anak korang di kawasan taman permainan di salah satu sudut di dalam bilik pameran tu. Memang terbaik MK Curtain ni, sangat memahami.

So apa tunggu lagi? Jom serbu showroom langsir terBESAR di Malaysia yang terletak di Nilai 3 dan dapatkan idea dan fabrik langsir yang berkualiti tinggi atau perabot, karpet, juga nasihat tentang hiasan dalaman.

Untuk maklumat lebih lanjut korang boleh layari sahaja ke laman Facebook MK Curtain atau korang boleh hubungi talian MK Curtain di 018-229 5000. Tapi sebelum tu jom tengok video MK Curtain ni..