berita

Monday Music : Adzrin Lancarkan Album Kedua, “Adzrin Adzhar”

July 30th, 2012 | by Ai
Isu & Kontroversi

Dengan melihat kepada kemunculan banyak single dan artis – artis baru, Adzrin Adzhar juga tidak mahu ketinggalan untuk muncul dengan mini album terbaru .

Album bertajuk “Adzrin Adzhar” ini merupakan album ke–2 Adzrin yang masih mengekalkan pop sebagai konsep utamanya.Apa yang pasti lagu–lagu yang terkandung di dalam album kali ini nyata lebih segar dan matang sesuai dengan peningkatan usia Adzrin itu sendiri di samping bertepatan dengan kehendak pendengar masa kini.

Antara komposer yang terlibat dalam penghasilan album ini ialah Daly (Ahlifikir), Fazo, dan Adzrin Adzhar sendiri. Album ini mengandungi enam buah lagu antaranya ‘Budak Kampung’, ‘Cahaya’, ‘Gila’ dan juga ‘Menggila’.

Segala usaha dan idea terbaik telah dicurahkan sepenuhnya di dalam album ke-2 Adzrin Adzhar. Selain komposer yang terlibat, Adzrin sendiri turut terbabit dalam menyumbangkan buah fikiran dan memberi sepenuh perhatian dan dedikasi sewaktu penghasilan album ini

Terserah kepada anda untuk menilainya, mari kita dengarkan sebuah lagu dari album “Adzrin Adzhar” berjudul ‘Cinta Pertama’. Jangan lupa dapatkan album terbaru Adzrin ini dipasaran ya!

SKIP THIS AD ×