berita

‘Mungkin Kekurangan Diri Saya Sendiri Sebagai Seorang Isteri’ – Isteri Pemuzik Redha Keputusan Suami Kahwini Izreen Azminda?

November 30th, 2017 | by Ai
Kini Trending

Baru-baru ini kecoh di media sosial desas-desus mengenai pelakon Izreen Asmida bakal berkahwin dengan pemusik bebas Gegar Vaganza yang dikenali sebagai Uda. Dikhabarkan Uda sebenarnya telah pun berkahwin dan ingin memperisterikan Izreen sebagai isteri keduanya.

Menurut laporan Mstar, isteri kepada Uda telah memberi kenyataan yang dia sedia menerima kehadiran Izreen sebagai madunya. Wanita yang dikenali sebagai Intan itu hanya mengetahui perkara tersebut  dua minggu lalu dan redha dengan keputusan suaminya itu untuk berkahwin lagi.

Terkejut dengan keputusan suami

Intan berkata pada awalnya diakui terkejut dengan keputusan suaminya itu kerana hubungan mereka selama ini hanya baik-baik sahaja.

Saya terkejut apabila mendapat tahu perkara ini pada dua minggu lalu dan tidak sangka kerana hubungan kami baik sebagai suami isteri.

Pada mulanya saya tidak terima namun disebabkan kasih sayang kepada suami dan anak, saya redha dan terima takdir yang telah ditentukan.

Mungkin ada kekurangan diri

Intan telah mendirikan rumah tangga bersama Uda sejak empat tahun yang lalu serta dikurniakan dua orang cahaya mata masing-masing berumur tiga tahun dan baru 11 bulan. Dia juga tidak menolak kemungkinan apa yang berlaku ini berpunca daripada kekurangan dirinya sebagai seorang isteri.

Dia suami yang baik. Kalau bab anak-anak, dia bertanggungjawab. Saya yakin dia mampu untuk berlaku adil.

Susah nak terima. Mungkin salah saya, tak pandai jaga suami

Diharap agar Intan terus tabah dan kuat menjalani kehidupannya selepas ini walaupun hidup bermadu. Semoga Uda dapat menjalankan tanggungjawabnya sebagai suami dengan baik dan berlaku adil kepada kedua-dua isterinya.

Sumber: Mstar

SKIP THIS AD ×