berita

Nak Bercuti Tapi Suami Kaki Pancing? Rockbund Fishing Chalet Lokasi Paling Sesuai Untuk Korang!

March 16th, 2016 | by Mastura
Travelogue

Rockbound

Suami kaki pancing ni bila si isteri nak ikut ada yang bagi ada yang tak bagi sebab katanya tempat tu tak menarik ada yang kata nanti si siteri cepat bosan. Tapi yang paling best bila si isteri duduk je dekat rumah so ada chance la suami nak pancing ikan lain, Opps!!! jangan macam-macam ha.

Sebenarnya kami nak kongsikan lokasi yang best untuk korang bawa si isteri dengan anak-anak pergi memancing, tapi tak apa sebab tempat ni semua kemudahan tersedia dan selesa. Nak tau tak dekat mana tempat ni? Meh ushar sikit.

Pandangan daripada atas nampak teratur bersih dan cantik

Screen Shot 2016-03-16 at 4.12.59 PM

Screen Shot 2016-03-16 at 4.11.23 PM

Bila tengok dekat-dekat nampak damai je kan
Screen Shot 2016-03-16 at 4.11.33 PM

Screen Shot 2016-03-16 at 4.11.44 PM

Ha itu pun dia tempat memancing, dekat je dengan chalet

Screen Shot 2016-03-16 at 4.12.26 PM

Screen Shot 2016-03-16 at 4.11.59 PM

Tempat makan ala-ala di Mexico tauScreen Shot 2016-03-16 at 4.12.17 PM

Screen Shot 2016-03-16 at 4.12.09 PM

Screen Shot 2016-03-16 at 4.13.15 PM

Siang tempat memancing, malam tempat lepak
Screen Shot 2016-03-16 at 4.12.39 PM

Ok sebenarnya banyak lagi aktiviti yang korang boleh cuba bila dah sampai sini. Sukan air pun ada juga maklum sajalah loksainya yang terletak betul-betul di teluk membuatkan lokasi ni tenang. Tapi langkah keselamatan juga haru korang dahulukan.

Kalau nak tau tempat ni dekat Marina Island Perak, Rockbound Fishing Chalet. Memandangkan dah masuk musim cuti sekolah so apa tunggu lagi jom kita serbu tempat ni sambil tengok suami memancing boleh la tengok keindahan ciptaan tuhan ni bersama anak-anak. Selamat bercuti.

Sumber: Facebook Rockbund Fishing Chalet

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×