berita

Nak Gambar Kahwin Segak Bergaya, Lelaki Ini Kongsi Tips Hilang 17kg Dalam Masa 21 Hari!

March 23rd, 2016 | by Mastura
Kini Trending

Kurus

Alamak bila bercakap soal hati boleh la nak tipu nak elak, tapi bila disentuh pasal berat badan itu yang tak boleh nak elak betul tak. Ingatkan perempuan je yang sibuk nak jaga berat badan supaya ideal, rupanya lelaki pun ada juga.

Tak kisahlah kurus ke gempal ke yang penting berat ideal dan sedap mata memandang. Betul tak? Ni kami nak kongsi satu pengalaman brader sorang ni, nak turunkan berat sebelum majlis persandingan dia dengan pasangan. Apa tips dia ni? tak sangka cepat je turun berat.

Lemak bakar proteinScreen Shot 2016-03-23 at 10.52.21 AM

Ni je yang dia makan?Screen Shot 2016-03-23 at 10.52.36 AM

Disiplin! baru matlamat tercapaiScreen Shot 2016-03-23 at 10.52.49 AM

Bagus betul, bagi inspirasi dekat orang lainScreen Shot 2016-03-23 at 10.53.34 AM

Okay, tak kisah la awak menipu untuk dapatkan bentuk tubuh idaman, yang penting jangan sampai memudaratkan tubuh tu. Lagi satu nak bagitahu korang kena ada target baru la ada harapan nak dapat apa yang korang nak. Disiplin tu yang sangat penting kalau tak hanyut la dengan godaan.

So selamat pengantin baru buat pengantin, dan selamat menjalani kehidupan yang lebih sihat.

Sumber: Facebook Malaysian Respond Team

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×