berita

Nak Ganjaran Hebat & Data 20GB Untuk RM20? Korang Patut Tukar Kepada Telco Ni!

March 23rd, 2020 | by Epul
Sponsored Post

Selalu mengadu data internet tak cukup? Nak tambah kuota mahal pulak. Bila tak habis pakai, membazir. Peningnya! Haa, dengan Yoodo tak perlu pening lagi sebab korang hanya perlu bayar apa yang korang guna je!

Yoodo adalah syarikat telekomunikasi pertama yang menawarkan servis mudah alih 100% digital dengan pelan boleh ubah suai. Untuk pengetahuan korang, Yoodo dikuasakan oleh Celcom yang mempunyai rangkaian 4G LTE terluas di Malaysia. Masuklah ceruk kampung mana sekalipun, tetap ada liputan.

Lebih daripada 350,000 kombinasi pelan telefon

Macam admin cakap tadi, Yoodo membenarkan korang menyesuaikan pelan mengikut keperluan kan? Betul, Yoodo menawarkan keistimewaan ini dengan lebih daripada 350,000 kombinasi pelan untuk dipilih!

Korang je yang tahu berapa banyak data, panggilan dan SMS yang korang guna setiap bulan, kan? Jadi, Yoodo nak bagi kebebasan kepada korang untuk ubah suai sendiri pelan telefon supaya tiada lagi pembaziran. Paling penting, Yoodo tak ikat korang pada mana-mana pelan pun. Jadi korang boleh tukar atau batalkan pelan korang tanpa caj. Bestkan?

Malah, Yoodo juga menawarkan servis eSIM yang membolehkan penggunaan beberapa nombor aktif pada telefon korang. Korang boleh muat turun aplikasi Yoodo, daftar dan aktifkan eSIM Yoodo korang dalam masa 5 minit je! Tak payah kad SIM fizikal atau beratur panjang di kedai pun.

Nak cuba buat pelan telefon sendiri? Klik SINI.

Ganjaran menarik menanti korang

Sempena menyambut ulang tahun ke-2 Yoodo, Yoodo nak bagi korang banyak ganjaran yang hebat ni! Meh admin kongsikan…

1. Yoodo Rewards – Beli lebih, PERCUMA lebih!

Yoodo Add-On

Bagi korang yang mahukan lebih keseronokan, Yoodo turut menawarkan Add-On untuk aplikasi permainan, hiburan, media sosial, beli-belah dan pembayaran, serendah RM5 untuk 20GB! Malah, kalau korang dah beli 10 Add-On, korang akan dapat 1 Add-On PERCUMA tau!

Pas Perantauan Roam Like Home Yoodo

Selain itu, Yoodo turut menawarkan pas perantauan Roam Like Home untuk memudahkan korang ketika melancong. Dengan pas perantauan serendah RM5 ni, korang boleh gunakan pelan telefon peribadi korang di luar negara.

Korang tau tak, bila korang cukup beli pas perantauan ni sebanyak 10 hari, korang akan dapat pas 1 hari secara PERCUMA!

Untuk maklumat lanjut tentang Yoodo Roam Like Home, klik SINI.

2. Power Pass, super-charge data korang!

Untuk korang yang suka marathon tengok video, stream filem dan drama online serta pemain game tegar, Yoodo menawarkan promosi data Power Pass 100GB untuk sejam pada harga serendah RM2 sahaja.

3. Promosi 2020 – 20GB untuk RM20!

Lebih hebat lagi, Yoodo sedang mengadakan promosi 20GB pada harga RM20 SAHAJA untuk masa terhad. Jadi, jangan lepaskan peluang ini!

Macam-macam korang boleh buat dengan 20GB tu tau! WhatsApp crush pagi petang siang malam, buat Instagram Story setiap aktiviti korang sepanjang hari, adakan 5 perlawanan Mobile Legend dengan kawan-kawan dan macam-macam lagi!

Tunggu apa lagi? Klik SINI untuk maklumat lanjut tentang Promosi 2020 Yoodo!

Jom bertukar ke Yoodo sekarang!

Menarikkan apa yang Yoodo tawarkan ni? Mula reka pelan telefon korang sendiri sebab #YouDoItBetter ;)

Kalau korang tempah kad SIM Yoodo sekarang, korang boleh dapat data 5GB PERCUMA untuk pengaktifan kali pertama pada bulan pertama!

Waaah, bestnya! Jom bertukar ke Yoodo sekarang! Dapatkan kad SIM Yoodo PERCUMA korang di SINI. Penghantaran adalah PERCUMA!

Belum ada aplikasi YoodoDownload untuk platform iOs dan Android sekarang atau layari laman web Yoodo untuk maklumat lanjut.

The following two tabs change content below.

×