berita

Nak Menang Cash Sebanyak 10k?! Jom Join Cabaran Big Mac Chant Ni! Wohoooo!

October 14th, 2016 | by Mastura
Kini Trending

bigmacchant_posterbm

Haaa kali ni dorang buat come back untuk Big Mac! Dengan challenge yang lebih menarik dan hadiah yang lebih ekslusif tau. Kalau admin pandai nyanyi, admin sanggup buat apa saja untuk dapatkan free Big Mac burger nih sebab challenge ni sangat fun!

Big Mac Chant Challenge ni akan bermula 13hb sampai 31hb Oktober 2016. Kali ni mereka bakal menghadirkan 4 artis tempatan untuk bersama-sama memeriahkan lagi challenge ni. Laaaagi lah korang rasa semangat sikit kan nak participate. Hehe ada artis tuuuu..

Siapa agaknya selebriti yang akan jadi pilihan korang? Haa jom tengok ni

Siapa yang suka menyanyi menggunakan aplikasi online Smule tu? Korang mesti teringin nak nyanyi dengan selebriti pilihan korang kan? Haa antara artis tempatan yang korang boleh nyanyi bersama antaranya… Jeng jeng jennnnng! Woahhhh ada Elizabeth Tan dan Siti Nordiana.

lizzy-giphy

Korang juga berpeluang untuk menghadiri meet&greet session dengan mereka tau! Boleh lah berselfie sama-sama. Best kan?! Haaa tau pun.
siti-nordiana-giphy

Hadiah menarik dan gempak menanti korang semua. Apa tunggu lagi? Jom join!

37507-the-11-people-you-meet-in-freshers-week-and-then-spend-the-rest-of

Wehhhh OMG!! Grand prize sangat best wehh. Korang dapat RM 10,000 cash, pastu setahun supply of Big Mac burger. Biar betul?! Tambah lagi 1 ekslusif nanoblock Collector’s Kit untuk dimenangi.

Muka korang nanti macam burger Big Mac lah kalau hari-hari dapat supply dengan percuma pulak tu. Haha!

unnamed

Hadiah special pulak akan ada 5 orang pemenang mengikut kategori. Hadiah yang menanti pemenang ni pula berupa RM 1,000 cash, sebulan supply of Big Mac burger dan juga 1 ekslusif nanoblock Collector’s Kit. Bestnya korang!

bbbbbig

Untuk kategori yang ada untuk Big Mac Chant Challenge ni adalah :

Best Solo x1

Best Group x1

Best Costume x1

The Funniest x1

Nak nyanyi tapi menggunakan lagu sendiri. Boleh!

channeling-kelly-clarkson

Untuk yang inginkan kelainan, korang boleh menggunakan kreativiti korang untuk buat lagu korang sendiri. Suka hati korang lah nak buat lagu apa, lagu macam mana, yang penting korang suka. Hehe

Untuk yang participate juga akan dapat free Big Mac burger tau. So tak rugi lah korang participate even tak menang grand prize pun still akan dapat FREE Burger daripada McDonald’s. Hehehe

Jom ramai-ramai join challenge ni! Mana tahu korang ada hidden talent yang korang tak pernah tahu iaitu menyanyi. Untuk maklumat lanjut mengenai contest ni, boleh layari ke laman sesawang seperti berikut http://www.mcdonalds.com.my/mybigmacchant/

P/S: Kalau dah menang nanti jangan lupa bagitau kitorang tau..

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×