berita

‘Nak Pegang N*nok’ – Ibu Tergamam Budak Selamba Sentuh Alat Sulit Bayi Depan Mata

March 1st, 2018 | by faris
Isu & Kontroversi

Gangguan seksual boleh terjadi di mana-mana. Malahan, sesiapa sahaja boleh terdedah menjadi mangsa kepada jenayah ini. Apa yang lebih menakutkan adalah mereka yang cenderung ke arah bayi secara seksual. Dengar pun sudah menyeramkan bukan?

Namun apa yang terjadi kepada seorang ibu dan bayinya lebih menakutkan. Kejadian tersebut nyata meninggalkan kesan mendalam kepada dirinya yang tidak berupaya berbuat apa-apa kerana terlalu terkejut.

Beratur beli makanan, ada budak lelaki geletek baby

Ibu berkenaan, Mieja Ibrahim menceritakan detik-detik mengejutkan yang terjadi kepadanya ketika beratur membeli makanan di sebuah pusat beli-belah di Damansara. Dia didatangi seorang budak lelaki dalam lingkungan 6 hingga 7 tahun yang menegur menggeletek bayinya yang berada di dalam stroller.

Tetiba dia cakap…

Apa yang mengejutkanny adalah ‘permintaan’ budak berkenaan yang mahu memegang bahagian sulit bayinya dan terus memegangnya. Tindakan budak itu membuatnya terkedu dan tidak terlintas untuk menepis tangan budak itu.

Marah, sakit hati & malu

Wanita ini meluahkan rasa marah, sakit hati dan malu dengan apa yang terjadi. Dia juga memohon kepada ibu bapa untuk mendidik sebaiknya anak-anak supaya menghormati orang lain dan tidak menyentuh orang tanpa keizinan mereka.

Netizen kongsi pengalaman serupa

Ada yang tak kena dengan budak tu

Pernah kena dengan budak 5, 6 tahun

Sumber: Mieja Ibrahim 

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×