berita

Nak Yakinkan Pelanggan Tapi Tak Tahu Pasal Produk – Lelaki Ni Baru Tahu Dirinya Ditipu Setelah….

March 22nd, 2016 | by Mastura
Kini Trending

Te Feature

Ramai yang asyik promote dekat kami suruh join benda ni. Tapi bila kami tanya semua jawapan cantik je, semua indah je, bila kena saiko sikit dah tak tau nak jawab apa. Baru la diorang tahu yang mana pelanggan yang mana musuh perniagaan.

Tapi bukan nak korang fikir benda ni tak elok ke apa, semuanya ada manfaat masing-masing cuma ikut individulah. Yang penting nak berniaga jangan paksa-paksa. Baca al-kisah ni mesti korang pun sedar macam sedara kita ni, kena tahu pasal produk yang kita nak jual ni.

Ni kerja simple je, gaji pon lumayan, siapa nak?TE 1

Rugi kalau tak join. Betui ke ni?TE 2

Boleh bagi harga murah!TE 3

Dapat insuran, tapi…TE 4

Nah kakak dah start buat kiraan niTE 6

Cabutan bertuah dapat kereta! siapa yang nak bagi?TE 7

Ceit bukan semudah itu kome.TE 8

Alamak ni MLM ke siap ada downline pulaTE 9

Duit hasil titik peluh orang lain? Serious laTE 10

Akhirnya..nak berjaya kena ada ilmu tauTE 11

Yang cantik tak semestinya bagus, yang bagus tak semestinya cantikTE 12

Pelaburan masa panjang? Tapi ‘bersih’ atau tak pendapatan tu?TE 13

Sebab tu umur 12 tahun pun boleh buat benda ni.TE 14

Ha, nak buat sesuatu tu kena ada ilmu, bukan main terjah-terjah je nak jual barang atau perkhidmatan. Korang pun mesti pernah kena benda macam ni. Kami bukan nak downgrade mana-mana brand atau perkhidmatan sebaliknya nak bagitahu dekat korang semua kalau esok dah masuk alam pekerjaan jangan cetek pasal syarikat korang tu.

Sebab tu pentingnya media sekarang ni boleh kongsi benda-benda yang baik tapi yang buruk tu jadikan teladan. Bukan nak aibkan mana-mana pihak tapi korang faham-fahamlah. So semua benda nak untung tapi jangan untung atas angin sudah.

Sumber: Facebook Ahmad Lutfi

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×