berita

Nora Danish Berhasrat Kahwin Kali Kedua?

June 6th, 2013 | by Ai
Kini Trending

nora1

Semua pun tahu pelakon yang menjadi kegilaan ramai ini pernah berkahwin dan bercerai dengan bekas suaminya yang juga kini suami kepada Fasha Sandha.

Satu-satunya anak mereka, Rayqal dah pun masuk usia empat tahun tapi Nora Danish masih lagi solo dan tak pernah dengar berita yang dia akan menamatkan zaman ibu tunggalnya.

Namun begitu, melalui video yang dirakam oleh Majalah EH! semasa sesi penggambaran penghias muka hadapan majalah itu, Nora mendedahkan yang dia berhasrat untuk mendirikan rumah tangga buat kali kedua.

Screen Shot 2013-06-06 at 15.11.41

Majlis perkahwinan ala Twilight menjadi idaman Nora Danish

Siapa tak nak kahwin kan? Jadi bagi Nora, untuk perkahwinan kali kedua ni Nora mengidamkan majlis perkahwinan macam dalam cerita Twilight. Nora sukakan konsep perkahwinan dalam hutan dengan bunga-bunga segar warna putih.

Nora juga menyatakan yang dia tidak serik untuk mendirikan rumah tangga cuma bersikap lebih berhati-hati supaya masjid yang dibina buat kali kedua di masa akan datang berkekalan buat selama-lamanya.

Tapi diharap peminat semua tidak cepat melatah kerana buat masa ini Nora belum pun menemui lelaki yang betul-betul sesuai untuk dijadikan suami. Mungkin satu hari Nora akan bertemu jodoh lagi sekali tapi dengan siapa dan bila tak dapatlah nak dijawab sekarang.

Bagi yang belum pernah menyaksikan video rakaman oleh majalah EH! itu, kami ada sertakan di bawah ini untuk tontonan anda semua.

SKIP THIS AD ×