berita

Nora Danish Malu Dengan Foto Ghairah

May 21st, 2012 | by M
Kini Trending

Susulan penyiaran foto-foto ghairah Nora Danish melalui majalah Glam edisi Mei/Jun 2012 semasa dia mengerjakan umrah di tanah suci Mekah baru-baru ini, akhinya pelakon jelita ini membuka mulut bagi menjelaskan keadaan sebenar.

Memetik kenyataannya kepada Kosmo, “Saya akui gambar-gambar saya yang tersiar itu agak melampau dan mengaibkan saya. Saya sendiri berasa malu kerana berpakaian sebegitu tambah lagi dengan status saya sebagai ibu tunggal. Saya tahu itu salah saya, saya mohon maaf kepada semua pihak atas keterlanjuran saya.”

Tambah pelakon ini lagi, sesi photoshoot ini untuk majalah tersebut telah diambil sejak awal tahun ini.

Dalam artikel berlainan pula, Nora Danish menafikan bahawa dia adalah orang ketiga kepada punca kegagalan rumahtangga antara Ady Putra dan isteri ekoran dakwaan orang ramai yang melihat keakraban mereka melalui foto-foto ketika menunaikan umrah.

“Saya dan Ady hanya berhubung ketika kerja. Selepas waktu kerja, kami tidak pernah keluar bersama. Sepanjang mengenali Ady, kami juga tidak pernah berkongsi kisah peribadi. Ady sendiri tidak suka menceritakan masalah rumah tangganya kepada saya,” jelas Nora lagi.

Sebagai pengetahuan, Ady Putra dan Nora Danish adalah duta kepada syarikat pelancongan yang dilantik oleh kerajaan untuk mempromosikan Malaysia di mata dunia, iaitu Triways Travel.

Sumber berita : Kosmo

The following two tabs change content below.

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

SKIP THIS AD ×