berita

Peminat Tak Suka Remy Ishak Muat Naik Foto Siti Saleha

November 12th, 2014 | by Ai
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2014-11-12 at 3.57.31 PM

Ehem ehem. Ni nak tanya sikit, ada tak sesiapa yang tahu siapakah gerangan wanita bertuah yang berjaya menawan hati Remy Ishak? Setahu kami, jejaka ini masih belum berpunya lagi tau!

Saat ini, difahamkan, Remi kini berada di Bosnia Herzegovina menjalani penggambaran sebuah drama yang turut dibintangi oleh Siti Saleha dan Sara Ali.

Tapi, nampaknya tindakan Remy Ishak memuat naik foto Siti Saleha mengundang rasa kurang senang pengikut-pengikut Instagramnya. Dah kenapa pula ni?

Screen Shot 2014-11-12 at 4.01.08 PM Screen Shot 2014-11-12 at 4.01.15 PM

Kelakar pun ada apabila membaca beberapa komen peminat yang sememangnya ‘die hard fans’ Remy ini. Sampai retak seribu hati peminat melihat foto Siti Saleha.

Yang paling tak tahan tu, siap ada yang tanpa segan silu mengaku Remy pakwe dia. Kami tak dapat bayangkan reaksi Remy bila membaca komen-komen ini, pasti tersenyum sorang-sorang.

remy

Ada apa-apa ke Remy dengan Saleha ni? Hehe. Pada kami, mungkin mereka sekadar berkawan. Iyalah, dunia seni ni, pusing-pusing muka sama juga yang kita jumpa.

Jadi, korang jangan risau ya. Kalau kami dah dapat tahu siapa teman wanita baru Remy, pasti koranglah orang pertama yang tahu.

SKIP THIS AD ×