berita

Peraduan : Vaseline Men Hadiahkan iPhone 5C Pada Lelaki Dengan Gaya #HensemMaksimum!

April 22nd, 2014 | by Ai
Make-It-Senang

Vaseline Men 7

Pernah tak anda terfikir dengan gaya #HensemMaksimum, anda bakal menerima sebuah telefon pintar iPhone 5C? Pernah juga tak anda terfikir yang sebenarnya gambar selfie anda di Instagram boleh bikin anda buang telefon bimbit lama anda dan gantikan dengan iPhone 5C?

Yup, Vaseline Men telah melancarkan sebuah peraduan iaitu #HensemMaksimun dimana anda hanya perlu menghantar gambar anda yang paling hensem dan jawab soalan-soalan mingguan yang diberikan oleh Vaseline di laman Facebook mereka.

Bukannya susah pun. Anda mungkin boleh gunakan gambar lama anda atau pun ambil saja gambar yang baru dan mungkin boleh touch-up sedikit supaya anda kelihatan lebih menarik walaupun tidak. LOL.

Anda biasa guna Facebook kan? Apa kata anda halakan mouse anda ke Facebook Vaseline Men sekarang, kemudian tekan butang Like.

Vaseline Men 1

Selepas itu, anda hanya perlu ambil cabaran yang disediakan setiap minggu. Bukannya soalan susah, anda boleh lihat seperti dibawah ini.

Vaseline Men 2

Dan ya, peraduan ini sudah pun bermula pada 24 Mac lepas dan bakal berakhir pada 15 Jun 2014. Kenapa perlu beli iPhone 5C dengan duit? Cuba anda beli dengan gaya #HensemMaksimum anda pula!

Mana tahu boleh menang iPhone sekali pakej dengan teman wanita baru ke. Kan?

Jadi, mari layari Facebook rasmi Vaseline Men sekarang!

 

SKIP THIS AD ×