berita

‘Perangai Macam Pondan!’ – Raja Yunika Mengamuk Dengan Aliff Aziz, Dakwa Jadi ‘Korban’

July 5th, 2019 | by Amat
Isu & Kontroversi

Terdahulu, pelakon Indonesia Raja Yunika Putri membuat laporan polis berkenaan pelakon Aliff Aziz yang dikatakan mencuri sejumlah wang dari beg tangannya ketika mereka bertemu di sebuah restoran Jepun di Singapura pada 7 Jun lalu. Pelakon lelaki Singapura itu telah merayu supaya Raja Yunika menarik balik laporan polis tersebut.

Menerusi Instagram Raja Yunika, dia memberi amaran dan mendedahkan sikap pelakon itu kepada umum. Malah, Aliff Aziz juga turut block akaun Instagram Raja Yunika.

Dear Aliff Aziz

Raja Yunika meluahkan kekesalannya pernah bersimpati akan nasib yang ditimpa Aliff Aziz. Artis Indonesia ini turut mencabar pelakon lelaki itu untuk mengakui yang dia pernah mencuri wang dari beg tangan Raja Yunika, tempoh hari. Malah, Raja Yunika tidak gentar jika pelakon itu mahu menyaman dirinya sekiranya status yang dimuatnaik ini berunsurkan fitnah.

You type orang yang tak boleh dibuat baik

Bukan hanya itu sahaja, Aliff Aziz turut block akaun Instagram Raja Yunika. Malah, pelakon itu juga menyifatkan Aliff Aziz hanya berpura-pura baik untuk melarikan diri dari masalah. Dia turut menyifatkan perangai Aliff Aziz tidak berani berdepan masalah dan pengecut.

Kerana perangai acah-acah berubah

Sumber: Raja Yunika

SKIP THIS AD ×