berita

‘Pernah Gosok Dengan Kertas Pasir’ – Lelaki Ini Kongsi Rahsia Disebalik RM 7 Untuk Kelihatan Flawless

February 17th, 2018 | by Amat
Kini Trending

Rata-rata antara kita sudah habis beratus wang belanja untuk mencantikkan muka. Bermacam kosmetik yang diperlukan untuk membantu wajah muka kelihatan flawless tanpa sebarang jerawat dan jeragat. Hal ini tidak termasuk lagi dengan pencuci muka, pelembap dan krim yang menawarkan harga agak mahal.

Lelaki ini berkongsi rahsia disebalik wajah flawless hanya menggunakan pencuci muka harga RM 7 untuk penggunaan sebulan tanpa memakai sebarang pelempap dan krim muka. Rahsianya ini khas buat lelaki yang tidak suka memakai sebarang produk kecantikkan selain pencuci muka.

Pakai produk paling famous

Lelaki ini menceritakan pengalamannya memakai produk pencuci muka yang agak mahal, namun, kulit mukanya bertambah jerawat kecil. Maka, dia mula berhenti mengenakan produk tersebut selepas sebulan.

Murah dan berbaloi

Akhirnya, dia menukar produk pencuci muka dari harga agak mahal kepada harga RM 7 sahaja. Kesan pada mukanya mula berubah seawal tiga hari sahaja.

Pernah putus asa

Lelaki ini hampir berputus ada dengan keadaan wajahnya yang tiada kesan baik sehinggalah bertukar produk yang murah dan berbaloi untuk dipakai. Dia juga menyarankan pengguna untuk memakai pencuci muka yang berkesuaian. Tidak semestinya produk mahal dapat menjamin kecantikkan wajah.

Credit: Twitter irwnraz

SKIP THIS AD ×