berita

Poll : Kim Kardashian VS Fergie, Siapa Lagi Stailista?

September 19th, 2012 | by Ai
Make-It-Senang

Mungkin kedua-dua selebriti ini tidak sedar bahawa yang dipakainya itu adalah jaket dan bukannya gaun! Namun kedua-dua gaya yang diperagakan oleh selebriti ini telah mendapat perhatian dan pujian daripada peminat dimana mereka telah mengayakan jaket Balmain yang sama!

Sama cantik dan sama menawan, begitulah diibaratkan dengan Fergie dan Kim Kardashian. Baru-baru ini, Fergie dan Kim Kardashian telah mencetuskan isu terhadap jaket yang dipakainya. Fergie seorang penyanyi anggota kumpulan Black Eyes Peas (BEP) kelihatan sama sepadan dengan jaket Kim Kardashian.

Sebetulnya, Fergie yang mengenakan jaket ini terlebih dahulu pada acara yang dianjurkan oleh Case-Mate dalam Big Apple. Jaket yang indah ini beliau telah memaadankannya dengan sehelai baju polos berwarna hitam pekat dan sepatu tinggi bertutup daripada rona senada.

Manakala, Kim Kardashian pula kelihatan mengayakan jaket tersebut pada pelancaran parti di New York City dengan kombinasi sepatu tinggi melilit di pergelangan kaki yang memberikan imej kasual. Kim Kardashian tampil disamping Kanye West sambil memegang aiskrim semasa tiba di maklis pelancaran parti tersebut.

Walaupun gaya yang diperagakan mampu menyerlahkan kejelitaan, tetapi ada sesuatu kekurangan pada gaya tersebut. Seluar! Ya. Kedua-dua selebriti ini tampil dengan jaket hitam panjang dengan butang emas tanpa seluar. Anda sahaja yang mampu menentukan siapa lebih menawan dan cantik. Jadi, bagi anda siapa lagi stailista dalam bergaya? Fergie ataupun kim Kardashian?

[poll id=”58″]

SKIP THIS AD ×