berita

Ramai Gadis Kecewa Apabila Lihat Foto Kantoi Mateen ‘Dating’ Dengan Gadis Jelita Ini?

November 9th, 2018 | by Amat
Isu & Kontroversi

Siapa yang tak kenal dengan putera tampan Sultan Brunei yang telah mencuri hati gadis Malaysia. Terbaru, Pengiran Muda Mateen kantoi ‘dating’ dengan seorang gadis yang didakwa cucu kepada salah seorang Menteri berpengaruh di Brunei. Gadis jelita bernama Anisha Isa-Kalebic ini sedang ‘diburu’ oleh gadis-gadis Melayu. Kenapa agaknya ye?

Menerusi perkongsian di Twitter, netizen kongsi beberapa foto yang merupakan ‘hint’ mereka bercuti bersama. Sejauh mana kebenaran Putera Brunei ini sedang hangat bercinta dengan gadis jelita itu?

Kebetulan atau disengajakan?

Ditempat dan situasi yang sama?

Aku dikecewakan

Jangan bersedih girls

Siapa Anisha ini?

Anisha Isa-Kalebic merupakan salah seorang cucu kepada Pehin Isa, salah seorang menteri dan orang yang berpengaruh di Brunei. Dia menetap di Bath, United Kingdom. Gadis jelita ni juga suka travel dan ada buka travel agency dengan sahabatnya.

Foto Putera Mateen

Admin kongsikan beberapa foto wajah Putera Brunei buat tatapan gadis Malaya. Mungkin foto ini sedit sebanyak dapat merawat hati korang yang kecewa. Tapi jangan risau, jodoh pertemuan itu kan rahsia Tuhan. Jadi, korang masih lagi berpeluang memikat hati Pengiran Muda Mateen ni.

Sumber: Mateen, Anish

SKIP THIS AD ×