berita

Rebelle Taruhan Rihanna!

August 8th, 2012 | by Ai
Kini Trending

Menampilkan mutu persembahan yang terbaik dengan gaya penampilan yang amat luar biasa menjadi identiti personaliti artis antarabangsa iaitu Rihanna.

Rihanna seorang penyanyi professional telah menghasilkan haruman wangian kedua berjenama Rebelle by Rihanna yang merupakan jualan produk wangian yang terlaris di UK.

Bermula Februari lalu, minyak wangi tersebut dijual melebihi 2 juta botol dan bakal berpotensi mencipta rekod terjual 4 juta sebelum akhir tahun.

Menurut rihanna, minyak wanginya berasaskan ‘taking control but still being a lady’ yang juga diformulasikan daripada unsur romantik dan feminin tetapi wujud satu unsur ingkar.

Rebelle by Rihanna didatangkan khas dengan botol berbentuk kon yang diinspirasikan daripada bentuk tumit tinggi seksi dan direkabentuk untuk menawan hati si pemakai.

Bagi mereka yang obses untuk kekal harum seperti Rihanna, semburan daripada Rebelle by Rihanna ini merupakan haruman wangian yang menyegarkan.

Ianya merupakan minyak wangi kedua yang dipasarkan selepas minyak wangi Britney Spears (Midnight Fantasy), Jennifer Lopez (Glow), Beyonce (Heat) malah Victoria Beckham (Intimately Beckham).

SKIP THIS AD ×