berita

Rebut 150 Buah iPhone 5 & iPad Mini Semurah RM10!

January 17th, 2013 | by M

460 350 webbanner

Selalu mengimpikan iPhone 5 anda sendiri? Atau mungkin anda mahukan iPad Mini yang akan membuatkan anda kelihatan lebih bergaya?

Dengan Hotlink, anda bukan sahaja mampu memiliki iPhone ataupun iPad anda sendiri, tapi anda mampu memilikinya apabila anda menambah nilai kredit anda serendah RM10. Tak percaya kan? Bukan itu sahaja, malah Hotlink juga telah menyediakan sejumlah 150 buah iPhone 5, iPhone 4S, iPad terkini dan iPad Mini untuk menjadi hakmilik anda.

Mudah saja. Anda hanya perlu menjadi pelanggan Hotlink yang ke-10 menambah nilai kredit untuk telefon bimbit anda. Dengan nilai minimum tambah nilai serendah RM10, anda akan dipilih Hotlink untuk menjawab 5 buah soalan mudah melalui SMS.

Ingat! Anda hanya perlu menjawab 5 buah soalan dengan betul dan terpantas dan sebuah iPhone 5, iPhone 4S, iPad terkini atau iPad Mini bakal menjadi milik anda. 5 pemenang akan dipilih setiap hari sepanjang bulan Januari. Adakah anda salah seorang dari mereka?

Mahu tahu maklumat lanjut? Layari Portal Hotlink sekarang dan rebut hadiah anda sekarang!

The following two tabs change content below.

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

SKIP THIS AD ×