berita

Ricky Martin Tak Dimamah Usia Melalui ‘Come With Me’

June 14th, 2013 | by Ai
Hollywood

Ricky Martin

Bagi yang pernah membesar dengan lagu-lagu Ricky Martin pada tahun 90-an dulu mesti teruja dengan perkhabaran kemunculan semula penyanyi ini.

Setelah lama menyepikan diri, Ricky Martin kini kembali dengan single terbaru berjudul ‘Come With Me’ untuk mengubati kerinduan peminatnya.

Walaupun usianya kini makin lanjut, Ricky Martin masih lagi mampu menyanyikan lagu berentak uptempo yang diinspirasikan dari muzik kelab. Sekali dengar mesti ramai tak percaya yang Ricky Martin sebenarnya dah berumur 41 tahun!

Kali terakhir Ricky Martin dilihat aktif adalah pada tahun 2011 di mana dia telah melancarkan album studionya yang kesembilan berjudul ‘Musica + Alma + Sexo’ dan kemudiannya memperkenalkan album kompilasi ‘Playlist: The Very Best of Ricky Martin’ pada tahun 2012.

Selain dari itu, kalau anda pernah mengikuti drama bersiri muzikal berjudul ‘Glee’, mesti ada yang perasaan dengan kemunculan istimewa Ricky Martin dalam salah satu episod drama itu.

Screen Shot 2013-06-14 at 11.56.54

Wajah Ricky Martin sewaktu muda

Menurut laporan DigitalSpy, penyanyi Latin yang popular melaui lagu Livin’ La Vida Loca ini khabarnya telah meraih populariti yang tinggi di Australia.

Selain lagu ‘Come With Me’ telah diperdengarkan buat pertama kali di stesen radio negara itu, Ricky Martin turut terpilih menjadi juri pertandingan ‘The Voice’ versi Australia.

Kalau anda nak tahu, ‘Come With Me’ adalah single pertama yang diambil daripada album studionya yang kesepuluh. Album terbarunya itu difahamkan akan dilancarkan tak lama lagi namun tarikh sebenar belum dapat dipastikan.

Berikut kami sertakan audio lagu ‘Come With Me’ serta MV ‘Livin’ La Vida Loca’ di bawah untuk membangkitkan keterujaan anda.

SKIP THIS AD ×